€ 32,95
€ 28,01
Bespaar 15% (€ 4,94)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van EGCG Line Gewichtscontrole

Dit 1Groene thee extract met 90% polyfenolen waarvan150 g puur EGCG (per capsule) is een krachtig antioxidant datde stofwisseling in het lichaam helpt bevorderen als ondersteuning van de gewichtscontrole. De actieve bestanddelen uit 2Guarana verhogen de energiestofwisseling waardoor de vetverbranding toeneemt. Als toevoeging draagt chroom bij aan een normale bloedsuikerspiegel en ondersteunt Aloë Ferox de darmwerking voor een optimaal resultaat.

Indicatie

Met guarana en polyfenolen uit groene thee, helpen als ondersteuning voor het vetmetabolisme & gewichtscontrole.
Guarana helpt als ondersteuning voor de vetverbranding.
Bevat ook: Aloe Ferox & Chroom.

Gebruik van EGCG Line Gewichtscontrole

1 capsule per dag, in te nemen met water tijdens het ontbijt.

Ingrediënten EGCG Line Gewichtscontrole

Gestandaardiseerde extracten van Groene thee (blad) (Camellia sinensis - EGCG), Guarana (zaad) (Paullinia cupana), capsule: gelatine, cafeïne, Aloë (blad) (Aloe ferox), aardappelzetmeel, zonnebloem(zaad)olie (Helianthus annuus), chroompicolinaat.

Bestanddelen: per capsule
Groene thee met 90% polyfenolen375 mg
waarvan EGCG"}">> waarvan EGCG150 mg
Guarana341 mg
Aloe Ferox41 mg
Chroom (50% RI*)20 μg

*RI: Referentie inname

Waarschuwing

Voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 25 °C). Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne (75 mg / capsule), niet geschikt voor kinderen, bij zwangerschap of borstvoeding. Niet meer dan 400 mg/dag cafeïne in het totaal innemen.
€ 32,95
€ 28,01

Laatste reviews en ervaringen met EGCG Line Gewichtscontrole

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5

  Ik merk helaas totaal geen verschil. Nochtans neem ik er 1 bij het ontbijt en 1 bij de middagmaal. Dus geen verschil in gewicht, maar helaas ook geen verschil in hongergevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed product, wij gebruiken het al verschillende jaren met als gevolg dat we het gewenste resultaat bereiken. Dus een echte aanrader wie met wat overtollige kilootjes te kampen heeft. Top product!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ik kan er nog niet zo heel veel over vertellen daar ik nog maar een goede twee weken bezig ben met dit produkt, maar ik vind toch dat er minder zin is in zoetigheidje.

  Was deze beoordeling nuttig?

EGCG Line Gewichtscontrole kopen

Je kan EGCG Line Gewichtscontrole van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Welzijn & Gezondheid > Welzijn