€ 32,95
€ 28,01
Bespaar 15% (€ 4,94)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van EGCG Line gewichtscontrole

Fytostar EGCG Line gewichtscontrole

Kruidenpreparaat

Samenstelling per 2 capsules:

  RI*
Groene thee met 90% polyfenolen675 mg 
  waarvan EGCG300 mg 
Guarana682 mg 
Aloe Ferox82 mg 
Chroom40 ug100%

 

 

 

 


*RI = Referentie inname

Ingredienten
Gestandaardiseerde extracten van Groene thee (Camelia sinensis - ECGC), Guarana (Paullinia cupana), gelatinecapsule, Aloë (Aloe ferox), chroompicolinaat, hulpstof: Amylum Solani, Oleum Helianthus.

Gebruik 
2 capsules per dag, in te nemen met water, tijdens het ontbijt en middagmaal.

Fabrikant
Oce Bio  
Postbus 5085
5004 EB  Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

07-2015

Indicatie

Met guarana en polyfenolen uit groene thee, helpen als ondersteuning voor het vetmetabolisme & gewichtscontrole.
Guarana helpt als ondersteuning voor de vetverbranding
Bevat ook: Aloe Ferox & Chroom

Gebruik van EGCG Line gewichtscontrole

2 capsules per dag, in te nemen met water, tijdens het ontbijt en middagmaal.

Ingrediënten EGCG Line gewichtscontrole

Gestandaardiseerde extracten van Groene thee (Camelia sinensis - EGCG), Guarana (Paullinia cupana), gelatinecapsule, Aloë (Aloe ferox), chroompicolinaat, hulpstof: Amylum Solani, Oleum Helianthus.
 
Per 2 capsules:RI*
Groene thee met 
90% polyfenolen 750 mg 
 > waarvan EGCG 300 mg 
Guarana 682 mg 
Aloe Ferox 82 mg 
Chroom 40 µg 100%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne (75 mg/ capsule), niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.
€ 32,95
€ 28,01

Laatste reviews en ervaringen met Egcg line gewichtscontrole

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk helaas totaal geen verschil. Nochtans neem ik er 1 bij het ontbijt en 1 bij de middagmaal. Dus geen verschil in gewicht, maar helaas ook geen verschil in hongergevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, wij gebruiken het al verschillende jaren met als gevolg dat we het gewenste resultaat bereiken. Dus een echte aanrader wie met wat overtollige kilootjes te kampen heeft. Top product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan er nog niet zo heel veel over vertellen daar ik nog maar een goede twee weken bezig ben met dit produkt, maar ik vind toch dat er minder zin is in zoetigheidje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een produkt die ik al jaren neem en nu kunnen kopen aan een verminderde prijs is best wel meegenomen dankzij jullie.Dus bedankt dat ik jullie mocht leren kennen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik denk dat ik dit product nog tijdje zal moeten gebruiken vooraleer ik mening kan vormen omtrent dit product. Tot heden nog niet echt zichtbaar resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  EGCG Line is een zeer goed product. Het bevordert niet alleen het gewichtsverlies, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht gemakkelijk onder controle kunt houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is één van de weinige producten waarmee je een maand kan rondkomen. Daardoor is de prijs ook oké. Zeer goed als ondersteuning bij een vermageringsdieet of wanneer op latere leeftijd de stofwisseling wat minder werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een vaste waarde in mijn gewichtscontrole, met 1 inname per dag, 'smorgens, krijg ik mijn gewicht naar beneden en heb ik extra energie voor ganse dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk te bestellen, goeie opvolging van de bestelling en natuurlijk ook een vlugge levering. Altijd keurig en producten zijn in orde ! heel tevreden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel me prima met dit product. Geeft een soepele darmtransit en zelfs mijn huid heeft baat bij dit product. Sinds de menopauze had ik last van constipatie en dat is nu gelukkig van de baan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Volledige tevredenheid. Dit product werd me aanbevolen door een vriendin en de effectiviteit is echt. Het past perfect bij mij. Ik raad het aan degenen die hun gewicht willen controleren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  via een advertentie in libelle had ik het bestaan van dit product ontdekt , de eerste dagen had ik wel het gevoel van een keer meer naar het toilet te gaan maar voor de rest geen bijwerkingen en toch is mijn buikomtrek minder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb al jaren moeite met mijn gewicht, dacht dat dit wel eens een oplossing zou kunnen zijn, dit was echter een tegenvaller door de grote hoeveelheid cafeïne hartkloppingen gekregen en moeten stoppen met dit product
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Na één maand helaas nog geen verschil gemerkt, misschien duurt het langer om vetverbranding echt op gang te krijgen dus nog even geduld oefenen en een tweede doos bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naar analyse van een aantal producten beantwoord deze perfect aan de verwachtingen.Vandaar dat we blijven opteren voor de producten uit jullie gamma.

EGCG Line gewichtscontrole kopen

Je kan EGCG Line gewichtscontrole van het merk Fytostar, geproduceerd door OMEGA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Welzijn & Gezondheid > Welzijn