€ 34,95
€ 32,50
Bespaar 7% (€ 2,45)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytostar EGCG Line

Dit 1Groene thee extract met 90% polyfenolen waarvan150 g puur EGCG (per capsule) is een krachtig antioxidant datde stofwisseling in het lichaam helpt bevorderen als ondersteuning van de gewichtscontrole. De actieve bestanddelen uit 2Guarana verhogen de energiestofwisseling waardoor de vetverbranding toeneemt. Als toevoeging draagt chroom bij aan een normale bloedsuikerspiegel en ondersteunt Aloë Ferox de darmwerking voor een optimaal resultaat.

Indicatie

Met guarana en polyfenolen uit groene thee, helpen als ondersteuning voor het vetmetabolisme & gewichtscontrole.
Guarana helpt als ondersteuning voor de vetverbranding.
Bevat ook: Aloe Ferox & Chroom.

Gebruik van Fytostar EGCG Line

1 capsule per dag, in te nemen met water tijdens het ontbijt.

Ingrediënten Fytostar EGCG Line

Gestandaardiseerde extracten van Groene thee (blad) (Camellia sinensis - EGCG), Guarana (zaad) (Paullinia cupana), capsule: gelatine, cafeïne, Aloë (blad) (Aloe ferox), aardappelzetmeel, zonnebloem(zaad)olie (Helianthus annuus), chroompicolinaat.

Bestanddelen: per capsule
Groene thee met 90% polyfenolen375 mg
waarvan EGCG"}">> waarvan EGCG150 mg
Guarana341 mg
Aloe Ferox41 mg
Chroom (50% RI*)20 μg

*RI: Referentie inname

Waarschuwing

Voedingssupplement. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 25 °C). Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne (75 mg / capsule), niet geschikt voor kinderen, bij zwangerschap of borstvoeding. Niet meer dan 400 mg/dag cafeïne in het totaal innemen.
€ 34,95
€ 32,50

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar EGCG Line

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  EGCG CAPSULES

  Deze capsules ben ik beginnen nemen wanneer ik in de menopauze raakte;om mijn gewicht wat op peil te houden,want wanneer je in de menopauze raakt heb je de neiging om wat gewicht bij te komen ,en met nu en dan een kuur van dit produkt kan ik mijn gewicht redelijk goed onderhouden,dus voor mij is dit super.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ik merk helaas totaal geen verschil. Nochtans neem ik er 1 bij het ontbijt en 1 bij de middagmaal. Dus geen verschil in gewicht, maar helaas ook geen verschil in hongergevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed product, wij gebruiken het al verschillende jaren met als gevolg dat we het gewenste resultaat bereiken. Dus een echte aanrader wie met wat overtollige kilootjes te kampen heeft. Top product!

  Was deze beoordeling nuttig?

Fytostar EGCG Line kopen

Je kan Fytostar EGCG Line van het merk Fytostar , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Welzijn & Gezondheid > Welzijn