€ 26,45
€ 22,75
Bespaar 14% (€ 3,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Echinacea forte 1215 maxi

Echinacea Forte 1215, helpt als ondersteuning voor de immuniteit.

Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagdosering (3 capsules):

Echinacea, blad810 mg
Echinacea, wortel405 mg

 

 

Ingredienten
Extracten van Echinacea purpurea blad en wortel, gelatinecapsule, antiklontermiddel: zonnebloemolie, siliciumdioxide.

Gebruik
Startdosis: 3 capsules per dag met water innemen.
Voor algemene weerstand: 1 capsule per dag met water innemen. 

Fabrikant:
OceBio NL
Postbus 5085
5004 EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015

Indicatie

Helpt als ondersteuning voor de immuniteit.

Gebruik van Echinacea forte 1215 maxi

Startdosis: 3 capsules per dag met water innemen.
Voor algemene weerstand: 1 capsule per dag met water innemen.

Ingrediënten Echinacea forte 1215 maxi

Poeder van Echinacea purpurea (Echinacea, blad en wortel), capsule: Gelatine, antiklontermiddel: Zonnebloemolie, Extract van Echinacea purpurea (Echinacea, blad en wortel), Siliciumdioxide.
 
1 capsule bevat: 
Echinacea, blad270 mg 
Echinacea, wortel135 mg 
Echinacea extract2,1 mg 

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
Echinacea forte 1215 maxi 120 capsules
€ 26,45
€ 22,75

Laatste reviews en ervaringen met Echinacea forte 1215 maxi

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit nu al drie jaar, veel minder ziek en ook tijdens de zwangerschap heeft dit me recht gehouden. Onze zoon neem dit ondertussen ook om zijn weerstand op peil te houden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is makkelijk te nemen - of het helpt is niet wetenschappelijk bewezen , maar we nemen het elk jaar en hebben niet veel last van verkoudheden en griepjes - wij zijn trouwe gebruikers
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product al vele jaren tijdens de winterperiode. Handig in gebruik, te verkiezen boven de vloeibare versie, met de capsules weet je altijd dat de ingenomen dosis correct is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echinacea in de winter innemen is een must om doeltreffend je weerstand op te bouwen. Iedere winter starten we een kuur met Echinacea. Toch minder verkoudheden per winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken dit product al jaren en naar onze mening geeft het een goede bescherming tegen verkoudheden en griep tijdens de wintermaanden. Het is zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed middel om de weerstand te verbeteren nu de winter voor de deur staat, mijn partner neemt het ook ter preventie tegen verkoudheid en vermoeidheid, we voelen er ong goed bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules neem ik elke dag in. Mijn weerstand is erdoor verbeterd en ik ben van plan deze nog en tijdje door te nemen en nadien af en toe een onderhoudskuur te doen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben begonnen met het innemen van Echinacea Forte 3 capsules per dag gedurende twee weken en daarna 1 capsule per dag als onderhoudsdosis. Tot nu toe is het resultaat zeer bevredigend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben studente en ben vaak ziek. Steeds komen die verkoudheden en keelontstekingen terug. Daarom kocht ik Echinacea Forte om mijn weerstand wat op te drijven. Ik neem 3 tabl per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aan het begin van de koude en vochtige periode, is het beter om zich te beschermen tegen ziektekiemen. Echinacea versterkt de immuniteit van het lichaam perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet zeggen dat we minder snel ziek worden door deze capsules te nemen. En als we ziek zijn verhoog je de dosis zoals aangegeven en merk je toch dat het zeker het genezingsproces ten goede komt. Het is een natuurlijk product wat voor mij zeker een pluspunt is.

Echinacea forte 1215 maxi kopen

Je kan Echinacea forte 1215 maxi van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn