€ 32,50
€ 28,60
Bespaar 12% (€ 3,90)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Dynatonic

DYNATONIC : ACTIEVE STOFFEN
 
Om het energetisch evenwicht te handhaven en onze vitaliteit te stimuleren, hebben we vitaminen, mineralen en aminozuren nodig die onze cellen kunnen activeren en onze vitaliteit kunnen stimuleren.
 
Magnesium is een mineraal dat van zeer groot belang is voor onze gezondheid. In ons organisme speelt magnesium een essentiële rol in meer dan 300 enzymatische reacties waaronder in het energie-metabolisme. Magnesium is ook een essentieel element voor de eiwitsynthese, de botontwikkeling en het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.
 
Vitamine B6 en vitamine C dragen bij tot de goede werking van de energiestofwisseling, ze helpen vermoeidheid te verminderen en nemen deel aan de normale werking van het immuunsysteem. Bovendien draagt vitamine C bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
 
Taurine is een organisch zwavelhoudend zuur. Taurine wordt door het menselijk lichaam aangemaakt maar er kunnen bepaalde situaties zijn waar de eigen aanmaak verminderd is.
 
Citrulline en arginine zijn aminozuren.
 
Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het bloed en in de spieren. Het is een bouwsteen van verschillende eiwitten. Panax ginseng extract en Ilex paraguariensis (Maté) dragen bij tot de verbetering van de fysieke en mentale prestaties en tot het verminderen van vermoeidheid.
 
Het Paullinia cupana (guarana) extract draagt bij tot de verbetering van de mentale prestaties.

Indicatie

DYNATONIC helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen dankzij vitamine C, B6 en magnesium
DYNATONIC ondersteunt de fysieke en intellectuele energie dankzij guarana en ginseng

Gebruik van Dynatonic

De aanbevolen dosering is 4 capsules per dag, gedurende de eerste week, bij voorkeur 2 capsules ’s morgens tijdens het ontbijt en 2 capsules ’s middags bij de maaltijd. Daarna 2 capsules ’s morgens bij het ontbijt.
 
De DYNATONIC kuur duurt 2 à 3 maanden.
Ze kan worden hervat telkens men er nood aan heeft.
Orale inname.

Ingrediënten Dynatonic

Magnesium bisglycinaat; Hydroxypropylmethylcellulose (Gelule); Microkristallijne cellulose (Vulstof); Extract van ginsengwortel (Panax ginseng); Extract van guaranazaden (Paullinia cupana); L-arginine waterstofchloride; L-citrulline; L-glutamine; Taurine; Ascorbinezuur; Poeder van matébladeren (Ilex paraguariensis); Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat (Antiklontermiddelen); Titaandioxide (Kleurstof); Tricalciumfosfaat (Vulstof); Pyridoxinehydrochloride.

Bijwerkingen van Dynatonic

Buiten het bereik van kinderen houden. Te bewaren op een droge en koele plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
DYNATONIC is geen geneesmiddel, toch dienen personen met ernstig nierlijden vooraf hun geneesheer te raadplegen.
DYNATONIC bevat cafeïne. Niet aanbevolen bij kinderen en zwangere vrouwen.
Dynatonic 120 capsules
€ 32,50
€ 28,60

Laatste reviews en ervaringen met Dynatonic

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dochter gebruikt dit in de winter periode en dat zorgt toch wel voor voldoende vitaminen tijdens de winter. Ondanks het fruit en groenten dat ze eet is dit toch een geode aanvulling voor haar in de winter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en bestel iedere keer weer opnieuw zelfs een klein probleempje wordt via mail direct opgelost.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van een familielid neem ik nu Dynatonic voor meer energie en een minder vermoeid gevoel. Zij vertelde me dat het een échte oppepper was, maar die ervaring mis ik een beetje. Misschien door de onderbroken nachten die mij al te vermoeid gemaakt hebben? Ik blijf de capsules nemen en hoop snel op een beter resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  formidabel product om weer energie te krijgen dankzij de aanwezige Magnesium in het product ! Aan iedereen aan te raden als je eens een dipje hebt ...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Minder ziek worden en meer energie, door een goede ondersteuning van het afweermechanisme. Mensen die ziek worden bij teweinig slaap kan ik dit echt aanbevelen. U gaat zich verschieten van het verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer goed als je het eventjes moeilijk hebt of als je een dipje hebt. Gemakkelijk om in te nemen en het geeft je onmiddellijk een grote boost om de dag door te komen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem 2 Dynatonic capsules per dag. Omdat ik erg moe ben vanwege grote gezondheidsproblemen, "boosts" de Dynatonic me voor de dag! Ik ben er erg blij mee en ik beveel het aan voor iedereen die een periode van vermoeidheid doormaakt en die toch moet blijven werken of gewoon normaal moet blijven leven!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een product dat ik al langer ken en herken dus dat het het originele product is maar met serieus wat korting. Bestel wel tijdig want als een van de bestelde producten niet voorradig is, komt bestelling later aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules kun je makkelijk innemen met water. Als je heel moe bent zijn ze voortreffelijk in gebruik. Na enkele dagen kan je er mee stoppen tot je ze terug nodig hebt. Je knapt er snel van op.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geeft de zonde, tweede keer dat ik een kuur van 2 maanden doe,,,,, de vorm in de ochtend om een harde dag te beginnen beveel ik het aan iedereen en alles aan

Dynatonic kopen

Je kan Dynatonic van het merk Takeda, geproduceerd door Takeda Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties