€ 13,99
€ 11,61
Bespaar 17% (€ 2,38)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Durex Pleasure Me Condooms

De Durex Pleasure Me condooms zijn speciaal ontworpen om beide partners maximaal plezier te laten beleven. De Durex Pleasure Me condooms hebben namelijk ribbels en nopjes. Die ribbels en nopjes zijn uniek gepositioneerd zodat ze de erogene zones van beide partners maximaal stimuleren.
- Met ribbels en noppen voor maximale stimulatie tijdens het vrijen
- Voorgevormdt Easy-OnTM* met reservoir voor comfort en goede pasvorm bij het aanbrengen
- Transparente latex condooms van natuurlijk rubber met glijmiddel
- Een nominale breedte van 56mm
- Dankzij onze unieke knowhow hebben onze condooms een prettige geur. Geen gênante of ongemakkelijke situaties dus. Je kunt er zorgeloos van genieten.

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Indicatie

Deze pleasure me Durex condooms zijn voorzien van nopjes en ribbels voor een maximaal plezier tijdens het vrijen, latex condooms met een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56mm.

Gebruik van Durex Pleasure Me Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings. 
 
Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen. Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit. 
 
Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.
 
Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
€ 13,99
€ 11,61
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Durex Pleasure Me Condooms

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  geen verschil met gewone condoom

  Ik merk geen verschil in genot tusen de pleasure-variant en de gewone standaard condoom. Is het dus pure marketing? Ik zou het alvast niet opnieuw kopen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Très bonne qualité

  Je ne sais pas quoi dire sur les préservatives, ça préserve bien contre grossesse, donc c'est bien pour ceux qui ne veulent pas avoir des enfants surprises :D Pensez à vous protéger car cela protège aussi contre les maladies sexuellement transmissibles.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Hele fijne condooms met een tikkeltje extra!

  De ribbels zorgen voor extra spanning. Leuk om af te wisselen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Pleasure Me Condooms kopen

Je kan Durex Pleasure Me Condooms van het merk Durex , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Festival of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms