€ 9,99
€ 7,69
(€ 15,38 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 2,30)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Durex Play Sweet Strawberry Glijmiddel

Beleef zalige momenten met het Durex Play Sweet Strawberry glijmiddel met aardbeiensmaak. Het Durex Play Sweet Strawberry glijmiddel is op waterbasis, niet vet en is eetbaar, voor smakelijk genot. Het kan worden gebruikt met alle soorten condooms (in tegenstelling tot vette substanties als olie of vaseline, die het condoom kunnen beschadigen). 
 
Waarom zou je een glijmiddel gebruiken?
Om verschillende redenen kan het zijn dat jouw lichaam uit zichzelf niet vochtig genoeg wordt, ongeacht hoe opgewonden je bent. Glijmiddel kan dan helpen de seks plezieriger te maken.  
Met een glijmiddel kun je je seksleven ook wat meer pit geven en nieuwe sensaties ervaren.

Indicatie

Een zacht glijmiddel op waterbasis, eetbaar met aardbeiensmaak en kan gebruikt worden met alle soorten condooms.

Gebruik van Durex Play Sweet Strawberry Glijmiddel

Haal de dop eraf en draai de pomp. Druk op de pomp en breng een dosis gel aan op de erogene zones. 

Waarschuwing

- Dit glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en bevat geen zaaddodende stoffen. Het is wateroplosbaar, geeft geen vlekken en is makkelijk uit te wassen.
- Vermijd ieder contact met de ogen. In geval van irritatie stoppen met het gebruik. Als de irritatie aanhoudt of als je nooit zonder glijmiddel kunt, raadpleeg dan een arts/apotheker.
- Buiten direct zonlicht bewaren op een droge, koele plaats. Na openen binnen drie maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden.
Durex Play Sweet Strawberry Glijmiddel 50 ml
€ 9,99
€ 7,69
(€ 15,38 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Durex play sweet strawberry glijmiddel

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Deze gel is fris van geur en maakt geen vlekken. Hij is makkelijk doseerbaar en zit in een mooie discrete verpakking. Aangenaam in gebruik en fijn af te wisselen met de andere soorten uit z'n assortiment!

Durex Play Sweet Strawberry Glijmiddel kopen

Je kan Durex Play Sweet Strawberry Glijmiddel van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Durex - Pleasure Gels of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel