€ 10,99
€ 9,34
(€ 4,67 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,65)

Omschrijving van Durex Play Massage Gel 2 In 1 Aloë Vera

De Durex Massagegel 2 in 1 Aloë Vera is verrijkt met extracten van aloë vera, wat bekend staat om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen. De gel is ideaal voor zachte, sensuele massages en je kunt hem over het hele lichaam gebruiken. Laat je leiden door je fantasie en smeer de gel waar je hem maar hebben wilt. Deze massagegel kan ook worden gebruikt als glijmiddel.
 
Zonder parfum en pH-neutraal. Niet vet, geeft geen vlekken en is niet plakkerig: zo is je massage altijd een succes. De kleurloze gel is eetbaar en op waterbasis en kan daarom worden gebruikt met alle soorten condooms.

Dit product is gecertificeerd als een medisch product in de Europese Unie volgens de richtlijn: Medische Apparaten 93/42/EEC of SGS CE0120, en uitsluitend bedoeld voor vaginale droogheid en intiem ongemak. Andere niet-medische toepassingen waarvoor het apparaat wordt gebruikt, vallen niet onder de CE-certificering. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat prestaties en/of veiligheid van het product niet voor die doeleinden, door SGS zijn geëvalueerd.

Gebruik van Durex Play Massage Gel 2 In 1 Aloë Vera

De dop eraf halen en zachtjes induwen. Wrijf een beetje gel tussen je handpalmen voordat je er het hele lichaam mee masseert. Je kunt nieuwe gel aanbrengen zo vaak als je wilt. De tube van de massagegels is zo ontworpen dat hij heel gemakkelijk in gebruik is.

Waarschuwing

- Dit glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en bevat geen zaaddodende stoffen.
- De gel is wateroplosbaar en makkelijk uit te wassen.
- Vermijd ieder contact met de ogen.
- In geval van irritatie stoppen met het gebruik.
- Als de irritatie aanhoudt of als je niet zonder glijmiddel kunt, raadpleeg dan een arts/apotheker.
- Buiten direct zonlicht bewaren op een droge, koele plaats.
- Na opening binnen drie maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden. 
€ 10,99
€ 9,34
(€ 4,67 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Durex play massage gel 2 in 1 aloë vera

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Blijft lang , het enige nadeel vind ik dat het geurloos is, had het niet gezien bij de bestelling. Maar voor de rest erg tevreden over. Ga de rest ook eens proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon produit,pas de problème d'allergie,pas d'odeur,fluide,sèche très vite,bouchon verseur très bien appart la fin qui est difficile a recuperer pour vider le pot
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is inderdaad een speels hulpmiddel en mist zijn doel zeker niet als glijmiddel! Plakt niet zo veel en droogt mooi op! als massagegel zou ik toch andere dingen aanraden!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De 2 in 1 Massage Gel kan gebruikt worden voor massages en als glijmiddel voor intieme delen. Met Aloë Vera is het erg zoet en de licht zoete smaak is niet onaangenaam. Voor onbeperkt plezier, zelfs met condooms.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  aangename geur, niet prikken, aangenaam om aan te raken, zeer goed smeermiddel, maar jammer dat het snel droogt, omdat het vaak moet worden vervangen..... praktisch model, behalve aan het einde van de buis, moeilijk om de bodem uit de buis te halen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is een goedkoop product. Valt tamelijk mee wat gebruik betreft. maar heb liever iets dat meer olieachtig is, want bij massage is deze gel te droog, ondervonden wij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product en snel en goedkoopst geleverd. aan ieder mens aan te raden,die van het leven wil genieten. gewoon eens uit proberen en je zult het ondervinden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is een annrader voor gans het lichaam en kan dus door iedereen gebruikt worden.Het ganse gezin kan beroep doen op deze gel. De hoeveelheid in de fles is ook voldoende.

Durex Play Massage Gel 2 In 1 Aloë Vera kopen

Je kan Durex Play Massage Gel 2 In 1 Aloë Vera van het merk Durex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Durex Pleasure Gels of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Massage
Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel