€ 22,99
€ 14,94
Bespaar 35% (€ 8,05)
Promotie 35% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Durex Feeling Sensitive Condooms

Durex Feeling Sensitive Condooms, heel eenvoudig het dunste condoom uit ons assortiment. Ultradun voor extra gevoeligheid tijdens het vrijen. Sensitive condooms brengen mensen dichter bij elkaar en zijn de dunste condooms in onze latex reeks. De condooms bieden hetzelfde niveau van zekerheid en bescherming en zijn speciaal ontworpen zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. De anatomische pasvorm geeft een beter gevoel tijdens het vrijen.
- Ultra dun voor meer gevoel tijdens het vrijen
- Voorgevormd Easy-OnTM met reservoir voor comfort en goede pasvorm bij het aanbrengen
- Transparant latex condoom van natuurlijk rubber
- Een nominele beedte van 56 mm

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Indicatie

De ultra dunne Durex condoom van latex voor een beter gevoel, heeft een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56 mm.

Gebruik van Durex Feeling Sensitive Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
€ 22,99
€ 14,94

Laatste reviews en ervaringen met Durex Feeling Sensitive Condooms

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer fijn gevoel

  Hele goede condooms.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Sensitief

  Zalige, condooms! Dun en sensitief + zeer goede prijs bij farmaline! Perfecte breedte (56 mm) voor mijn vriend, spant niet teveel. Samen met de "durex feeling sensual" zijn het onze toppers!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Interessant aanbod

  Prijs kwaliteit ok

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Feeling Sensitive Condooms kopen

Je kan Durex Feeling Sensitive Condooms van het merk Durex , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Festival of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms