€ 13,99
€ 10,35
Bespaar 26% (€ 3,64)

Omschrijving van Durex Feeling Sensitive Condooms

 • Dun voor meer gevoel
 • Voorgevormd Easy-On™ met reservoir voor meer comfort.
 • Transparante latexcondooms van natuurlijk rubber met glijmiddel
 • Nominale breedte : 56mm

De Feeling Sensitive condooms zijn dunner dan onze classic condooms en hebben ook glijmiddel voor meer gevoel! Ze voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen voor mannelijke latex condooms van natuurlijk rubber.

Indicatie

De ultra dunne Durex condoom van latex voor een beter gevoel, heeft een normale hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56 mm.

Gebruik van Durex Feeling Sensitive Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.


Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
€ 13,99
€ 10,35

Laatste reviews en ervaringen met Durex Feeling Sensitive Condooms

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Produit de qualité

  Durex est toujours gage de qualité et dans ce domaine c'est important. Par contre, c'est compliqué de s'y retrouver dans leur assortiment: je ne suis pas certaine que les produits soient si différents. Qui dit grande marque dit aussi marketing...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Discretion

  Livraison rapide et discrète

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super!

  Ze goed gevoel, met extra glijmiddel, niet allergisch, die merk os altijd top voor mij ! Ook zeer tevreden van het prijs bij Farmaline, super goedkoop dan bij apotheker in mijn burt!

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Feeling Sensitive Condooms kopen

Je kan Durex Feeling Sensitive Condooms van het merk Durex , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Durex condooms of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms