€ 27,95
€ 25,43
Bespaar 9% (€ 2,52)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant

Dun hydrocolloïd verband, vierkant

DuoDERM Extra Dun (verband) is een hydrocolloïd verband met een unieke hydrocolloïde ConvaTec-formule waardoor het zich onderscheidt van andere hydrocolloïde verbanden. DuoDERM Extra Dun heeft een waterdampdoorlatende buitenste film die een occlusieve vochtige omgeving verzekert. DuoDERM Extra Dun is geschikt voor de verzorging van licht exsuderende wonden.
€ 27,95
€ 25,43

Laatste reviews en ervaringen met Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Als je diabetes hebt en je krijgt een wond dan wil het niet zo snel genezen, maar met behulp van deze pleisters gaat de genezing vele malen sneller dan zonder, dus voor mij is dit een goede oplossing

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Duoderm extra dun 10x10 is goed te gebruiken bij licht vochtige (brand) wonden,hypergranulatie, is waterdicht en houd tot ongeveer zeven dagen. Het versnelt de genezen ten opzichte van een normaal verband door de instand houding van een gezonde vochtige cultuur in de wondomgeving.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit is een ideaal verband voor het behandelen van (open) blaren bij (meerdaagse) wandelevenementen, zowel op de hiel als onder de voeten. Daarna nog wel leukoplast er overheen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant kopen

Je kan Duoderm Extra Dun Verband 10cm x 10cm Vierkant van het merk Convatec , geproduceerd door CONVATEC BRISTOL MYERS SQUIBB , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Duoderm of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden