Dukan Goji Bessen 200 g

Dukan  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 14,90
€ 13,41
(€ 6,71 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Dukan Goji Bessen

De gojibes is een kleine fruitsoort van Aziatische oorsprong en wordt beschouwd als een medicinale vrucht. Sinds enkele jaren wordt de Gojibes in westerse landen ingevoerd, met groot succes.

De gojibes wordt beschouwd als een middel met uitzonderlijke krachten. Internationaal wetenschappelijk onderzoek ondersteunt dat de bes een hoge concentratie van antioxidanten bevat, dankzij de zeer hoge concentratie van vitaminen, minerale zouten en een hoge concentratie van zeer zeldzame microvoedingsstoffen. Deze combinatie van actieve bestanddelen maakt dit kleine vruchtje tot een van de meest voedzame voedingsmiddelen ter wereld. De gojibes is een uitstekend middel tegen hart- en vaatziekten en vroegtijdige veroudering.

Daarnaast zorgt de Gojibes voor de voeding van een mooie, gezonde huid. De gojibes versterkt het immuunsysteem en is tevens een doeltreffend middel tegen vermoeidheid. De gojibes wordt bij elk langdurig afslankdieet geadviseerd om het risico op tekorten te verkleinen en in het bijzonder om de vermoeidheid tegen te gaan die optreedt als gevolg van verhoogde stress bij een overvloed aan regels.

Bij flink gewichtsverlies helpt de bes de huid te verstevigen, haar sterker te maken en je immuunsysteem tijdens te winter te versterken.

Gebruik van Dukan Goji Bessen

Aanbevolen dosering om optimaal te profiteren van de krachtige meervoudige werking van de gojibes bij het volgen van het Dukan Dieet:
  • In de aanvalsfase: 1 eetlepel per dag
  • In de doorloopfase: 1 eetlepel per dag op eiwitdagen en 2 eetlepels per dag op de groente- + eiwitdagen
  • In de consolidatiefase kan de dosering worden verhoogd tot 3 eetlepels per dag.
Indien er geen dieet wordt gevolgd, dan is de dosering 30 gojibessen per dag. Bij voorkeur ’s morgens innemen, gedurende een periode van 3 maanden.

Ingrediënten Dukan Goji Bessen

100% gojibessen, zonder conserveringsmiddelen. De gojibes is een natuurproduct, dat geen enkel risico kent, mits de bes onbespoten is. Omdat de vruchtjes in China worden geteeld en geoogst, is het van groot belang om ze met importgarantie aan te schaffen.

Waarschuwing

Gojibessen worden afgeraden voor mensen die een antistollingsmiddel gebruiken. Op een droge, donkere, koele plek bewaren. Liefst gebruiken voor vervaldatum.
€ 14,90
€ 13,41
(€ 6,71 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Dukan Goji Bessen kopen

Je kan Dukan Goji Bessen van het merk Dukan , geproduceerd door M+DECINE & TRADITION , bestellen in België bij FARMALINE