Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink 200 ml

€ 12,90
€ 11,61
(€ 5,81 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,29)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink

De Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink is een behandeling die best te gebruiken is samen met de Ducray antiroos shampoo's of als nabehandeling om de jeuk te verzachten en eventuele schilfertjes sneller te doen verdwijnen. De zachte lotion zuivert de hoofdhuid snel en geeft een langdurig resultaat.

Indicatie

Een zuiverende en jeukstillende lotion voor een hoofdhuid met roos te behandelen, geschikt voor alle hoofdhuiden.

Gebruik van Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink

Reinig uw haren en hoofdhuid met de Ducray anti-roos shampoo die bij u past en droog uw haren. Breng nadien de Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink aan op vochtige of een droge hoofdhuid en masseer lichtjes in met de vingertoppen. Deze lotion moet niet uitgespoeld worden en geeft langdurige verlichting tegen jeuk en schilfers.

Ingrediënten Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink

WATER (AQUA), SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT), ACETAMIDE MEA, ZINC SULFATE, CITRIC ACID
Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink 200 ml
€ 12,90
€ 11,61
(€ 5,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ducray squanorm antirooslotion met zink

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geachte meneer, mevrouw uw product heeft een persoon die heel veel last had van haar huid enorm geholpen. Daarnaast is uw service perfect. Tip: Misschien is het handig dat uw product via de apotheek of via de drogisterij verkrijgbaar is? Bedankt in ieder geval, ook namens de persoon die uw product succesvol aan het gebruiken is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb psoriasis op de hoofdhuid en wissel producten met cortisone af met deze lotion. Het neemt onmiddellijk de jeuk weg, wat een verademing is. Is prima ter afwisseling

Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink kopen

Je kan Ducray Squanorm Antirooslotion Met Zink van het merk Ducray, geproduceerd door DUCRAY - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ducray Squanorm of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Verzorging