€ 7,90
€ 5,93
(€ 4,74 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 1,97)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Ducray Diaseptyl

Diaseptyl is een waterige oplossing van chloorhexidinedigluconaat, een antimicrobieel bestanddeel. Zonder alcohol en prikt bijgevolg niet. Diaseptyl is ongekleurd.

Gebruik van Ducray Diaseptyl

Met behulp van een wattenschijfje het onvermengde product rechtstreeks op de betrokken zones aanbrengen. Niet afspoelen.

Ingrediënten Ducray Diaseptyl

Chlorhexidine digluconate 0,2%, glycerol 2 g, water, zonder bewaarstoffen, zonder alcohol (ph: 6,7)

Ducray Diaseptyl 125 ml spray
€ 7,90
€ 5,93
(€ 4,74 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ducray diaseptyl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig en gemakkelijk te gebruiken! Mijn kleine dochter van 6 weken verdraagt dit product zonder enig probleem! Pikt niet! Een aanrader voor toekomstige mama's
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een perfect ontsmettend, hygiënisch middel! Zeer geschikt om piercings te ontsmetten, deze gebruik ik daar zeker voor, is ook wel geschikt om wondjes te reinigen, prikt niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed ontsmettingsmiddel. Ik gebruik het vooral om oppervlakkige wonden bij mijn kinderen te reinigen en te ontsmetten. Het pikt totaal niet en ontsmet de wonden goed. Het is ook handig dat het in spray vorm is. Echte aanrader, zeker voor bij kinderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ontsmetting spray . u kan wondjes zuiveren met dit product .deze spray is goed voor iedereen. prikt niet. het flesje is compact kan je mee nemen op reis .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze was me aangeraden door mijn kinderarts die al 20 jaar in het vak zit. Het disinfecteert voor het hele gezin, prikt niet en de eenvoudige spray maakt het makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Het werkt heel goed en de vervaldatum was nog lang niet, dus je komt er lang mee toe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een hele goede spray voor de kleine ongelukjes van mijn kinderen, het ontsmet en reinigt de huid zonder prikken. Het is ook nog eens een handig meeneem formaat en je hebt niet veel nodig iedere keer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede spray om de huid te disinfecteren en hij prikt ook niet. Ideaal voor kleine wondes van kinderen en volwassenen. Ook nog eens ideaal om te gebruiken op wondes van je huisdieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Zachte vloeistof en prikt niet!! Ook ideaal voor kinderen... De spray is ideaal in gebruik want zo is er geen kans op verspiling en kan je de vloeistof zeer zorgvuldig aanbrengen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ontsmet mild de huid. Goed voor oppervlakkige wondjes. Goed in gebruik voor de ontsmetting van piercings en de huid er rond. Piekt niet. Voor grote huidonstekingen is dit niet voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren. Vooral als je kinderen hebt, is het handig omdat het ontsmet maar niet prikt. Het feit dat het een spray is, maakt het ook makkelijk in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ducray Diaseptyl is een van de beste ontsmettingsmiddelen die ik ken. Zeer goed voor de kinderen doordat het op de huid niet pikt. Is ook gemakkelijk te gebruiken door de pray.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte deze ontsmetter toen ik in Frankrijk was. Hij is efficiënt, ik gebruikte hem in alle vertrouwen en hij is zeer praktisch in spray-formaat. Ik ben tevreden van alle Ducray producten die ik ken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat wil je dat ik zeg van dit product? Niets, het is perfect om de huid te desinfecteren, het prikt niet en je kan het ook voor volwassenen gebruiken.

Ducray Diaseptyl kopen

Je kan Ducray Diaseptyl van het merk Ducray, geproduceerd door DUCRAY - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Wondzorg