Ducray Diaseptyl 125 ml oplossing

€ 7,90
€ 6,72
Bespaar 15% (€ 1,18)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/03/2017

Omschrijving van Ducray Diaseptyl

Diaseptyl is een waterige oplossing van chloorhexidinedigluconaat, een antimicrobieel bestanddeel. Zonder alcohol en prikt bijgevolg niet. Diaseptyl is ongekleurd.

Gebruik van Ducray Diaseptyl

Met behulp van een wattenschijfje het onvermengde product rechtstreeks op de betrokken zones aanbrengen. Niet afspoelen.

Ingrediënten Ducray Diaseptyl

Chlorhexidine digluconate 0,2%, glycerol 2 g, water, zonder bewaarstoffen, zonder alcohol (ph: 6,7)

Ducray Diaseptyl 125 ml oplossing
€ 7,90
€ 6,72

Laatste reviews en ervaringen met Ducray diaseptyl

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vooral geschikt voor mensen waar zelfs het kleinste wondje ontsteekt. Een paar verstuivingen gespreid in de tijd zorgen voor een zorgeloze genezing in een mum van tijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Diaseptyl is een zeer goed ontsmettingsmiddel voor allerlei,zoals snijwonden en brandwonden. Daar het geen alcohol bevat is het voor onze kinderen ideaal. Pikt niet en is kleurloos, wat dan ook geen vlekken maakt. Dit is ons 2de flesje en zijn zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal ontsmettingsmiddel, praktisch en gemakkelijk te hanteren. Kleine verpakking dus ook ideaal om mee te nemen onderweg. Niet vettig, een aanrader.

Ducray Diaseptyl kopen

Je kan Ducray Diaseptyl van het merk Ducray, geproduceerd door DUCRAY - PIERRE FABRE BENELUX, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers