€ 7,90
€ 5,93
(€ 4,74 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 1,97)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Ducray Diaseptyl

Diaseptyl is een waterige oplossing van chloorhexidinedigluconaat, een antimicrobieel bestanddeel. Zonder alcohol en prikt bijgevolg niet. Diaseptyl is ongekleurd.

Gebruik van Ducray Diaseptyl

Met behulp van een wattenschijfje het onvermengde product rechtstreeks op de betrokken zones aanbrengen. Niet afspoelen.

Ingrediënten Ducray Diaseptyl

Chlorhexidine digluconate 0,2%, glycerol 2 g, water, zonder bewaarstoffen, zonder alcohol (ph: 6,7)

Ducray Diaseptyl 125 ml oplossing
€ 7,90
€ 5,93
(€ 4,74 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ducray diaseptyl

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed ontsmettingsmiddel dat bij ons gebruikt wordt na elke scheerbeurt. Geurloos en verhindert het ontstaan van puistjes. Bij voorkeur in sprayvorm, maar ook bij te vullen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bon produit. désinfecte très bien . tres pratique. il faut en utiliser peu pour voir l'effet désinfectant .bonne recharge moins chère que le produit avec spray
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DEZE PRODUKT IS KLEURLOOS MET ZUIVERENDE WATER BEVAT GRONDIG EIGENSCHAPPEN OM DE HUID TE REINIGEN MET ZUIVERENDE WERKING.. IN DIT PRODUKT ZIT GEEN ALCOHOL EN PRIKT NIET.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige fles: kleinere reisverpakking zou handig zijn. Prijs/kwaliteitsverhouding is correct. Product ontsmet grondig en ruikt fris. Heb het altijd in huis.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  verpakking : onhandige druppelteller/sluiting waardoor je door het klepje de druppels niet goed ziet vallen (beter zoals bij Isobetadineflesje) product op zich voldoet aan de verwachtingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vooral geschikt voor mensen waar zelfs het kleinste wondje ontsteekt. Een paar verstuivingen gespreid in de tijd zorgen voor een zorgeloze genezing in een mum van tijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Diaseptyl is een zeer goed ontsmettingsmiddel voor allerlei,zoals snijwonden en brandwonden. Daar het geen alcohol bevat is het voor onze kinderen ideaal. Pikt niet en is kleurloos, wat dan ook geen vlekken maakt. Dit is ons 2de flesje en zijn zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal ontsmettingsmiddel, praktisch en gemakkelijk te hanteren. Kleine verpakking dus ook ideaal om mee te nemen onderweg. Niet vettig, een aanrader.

Ducray Diaseptyl kopen

Je kan Ducray Diaseptyl van het merk Ducray, geproduceerd door DUCRAY - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers