€ 13,95
€ 12,55
(€ 12,55 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,40)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Dr Ernst Flexi Cream

Hyperthermaal natrium-, bromide- en jodiumhoudend water

Het natuurlijke hyperthermaal water dat gebruikt wordt om Flexi cream te maken, wordt gewonnen uit een van de diepste geothermische putten van het Euganeo-bekken. Het geheel aan sporenelementen in dit hyperthermale water, dat erom bekend staat het fysiologische proces van het herstel van kraakbeen te bevorderen, helpen de ontstekingsverschijnselen te verminderen.

Physalis Angulata

De lampionplant of physalis komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Daar werd de plant gebruikt als decoratie, in de bloemsierkunst, maar ook als ontstekingsremmer in de traditionele volksgeneeskunde. Physalis is niet enkel een uitstekende antioxidant, maar wordt ook gebruikt voor de behandeling van reuma, pijnlijke en stramme spieren.

Indicatie

Tegen gewrichts- en spierpijn

Gebruik van Dr Ernst Flexi Cream

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar : breng 2 tot 3 keer per dag een dunne laag Flexi cream aan op het betreffende lichaamsdeel, en masseer het vervolgens lichtjes in tot de zalf volledig geabsorbeerd is. Er zal onmiddellijk een gevoel van warmte optreden. Handen wassen na gebruik.

Ingrediënten Dr Ernst Flexi Cream

Aqua*, Ethylhexyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Caprylic/ Capric Triglyceride, Physalis jaargulata Extract, Tocopherol, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethjaarol, Ethylexyl-glycerin, Vanillyl Butyl Ether.
Dr Ernst Flexi Cream 100 ml
€ 13,95
€ 12,55
(€ 12,55 / 100 ml)

Dr Ernst Flexi Cream kopen

Je kan Dr Ernst Flexi Cream van het merk Dr Ernst, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale producten