€ 1,85
€ 1,57
Bespaar 15% (€ 0,28)

Omschrijving van Dills Digestive Mints

Dills Degestive Mints zijn echt smakelijke muntjes die het drukke leven op elk moment van de dag een stuk aangenamer zullen maken.

Ook de maaltijd kan er op een fijne manier vederlicht mee worden afgesloten. De dills tabletten bevatten namelijk een brede waaier van essentiële oliën met o.a. koriander, kruidnagel, bittere sinaasappelschil en engelwortel (angelica). Deze oliën geven het tablet niet alleen een aangename, zachtverfrissende smaak, maar hebben ook stuk voor stuk een spijsverteringsverorderende reputatie. Een langdurig frisse adem krijgt U er bovenop. Je voelt je stukken beter en je kan er weer tegenaan...

Doordat ze niet gezoet zijn met suiker, zijn ze ook geschikt voor diabetici.
Dills Digestive Mints 24 tabletten
€ 1,85
€ 1,57

Laatste reviews en ervaringen met Dills digestive mints

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dills, suikervrije snoepjes, verfrissen uw adem en maakt uw neus open. U kunt ze overal waar en wanneer gebruiken. Ik heb steeds een doosje in mijn wagen en in mijn schoudertas. Een oprispende maag of een speciale maaltijd kunnen uw adem bederven en dan helpt Dills!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pastilles à la menthe, je prends cela tous les soirs afin de facilité la digestion, elles remplacent les médicaments pour moi, fini les pastilles rennie
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een zware maaltijd, 2 muntjes opzuigen: geeft echt verbetering! Ik doe het altijd en heb veel minder last van een 'volle maag'. Voor mij een goed product!

Dills Digestive Mints kopen

Je kan Dills Digestive Mints van het merk Drenco, geproduceerd door DRENCO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering