Digestil 24 zuigtabletten

€ 7,20
€ 4,97
Bespaar 31% (€ 2,23)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Bijsluiter van Digestil 24 zuigtabletten

Omschrijving van Digestil

Digestil bevat plantenextracten en heeft een gunstig effect op een moeilijke spijsvertering, een zwaar en opgeblazen gevoel.
Gember zorgt voor een snelle en doeltreffende vertering.
Citroenmelisse is gekend voor het verlichten en regulariseren van de spijsvertering.
Kamille verzacht en verlicht het zwaartegevoel en werkt digestief.

Indicatie

Gedaan met het opgeblazen gevoel na de maaltijd !

Gebruik van Digestil

1 tot 6 tabletten per dag opzuigen na de maaltijden. 
Zwangere vrouwen (vanaf de 4de maand) : 1 tot 4 tabletten per dag, maximum 3 achtereenvolgende dagen.
Kinderen vanaf 4 jaar : tot 4 tabletten per dag.

Ingrediënten Digestil

INGREDIËNTEN per tablet: vulstof : sorbitol - stabilisator : beta-cyclodextrine - natuurlijk aroma : citroen -vulstof : cellulose - antiklontermiddel : silicium dioxide - voedingszuur : ascorbinezuur - gember droogextract (Zingiber officinale) 20 mg - antiklontermiddel : magnesiumstearaat - citroenmelisse droogextract (Melissa officinalis) 10 mg - echte kamille droogextract (Matricaria recutita) 10 mg - natuurlijke aroma's : bittere sinaasappel, kardamom, kaneel - zoetstoffen : steviolglycosiden, sucralose.
 
ZONDER MUNT - ZONDER SUIKER (met zoetstof uit stevia)"

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens de 3 eerste maanden van de zwangerschap.
Digestil 24 zuigtabletten
€ 7,20
€ 4,97

Laatste reviews en ervaringen met Digestil

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename smaak en smelt langzaam in de mond. Ik geef het soms aan mijn zoontje, die toch vaak last heeft van een moeilijke vertering, na een maaltijd. En hij beweert dan toch dat zijn buikje beter is. Gembersmaak was wel even wennen voor hem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  natuurlijk product dat snel en efficiënt werkt! DIrecte verlichting en opluchting van de maag. Aangename smaak, handige verpakking. Ben hier heel tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wondermiddel ! Gedaan met moeilijke vertering . Ideaal vervangmiddel voor motilium. Ook handig om overal mee te nemen. Werkt vlug.topprodukt dus.speciale smaakt die vlug went. Ik zou het iedereen aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze makkelijk mee te nemen zuigtabletten, brengen heel snel verlichting bij een zwaartegevoel in de maag of maagoprispingen. Hebben een aangename smaak. Ik heb ze altijd in mijn handtas.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Verlicht bij een moeilijke spijsvertering en of een zwaar gevoel na de maaltijd. Ik heb wel de indruk dat de formule veranderd is en vind deze minder goed dan voordien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt prima! Verlichtend en verzachtend voor de spijsvertering en is op natuurlijke basis. Goed merk, prima product, zeer tevreden over! Snelle levering
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, mijn man is er zeer content van. Helpt bij de vertering, een overvolle maag en overvol gevoel. Een natuurlijk product van planten en kruiden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het geprobeerd en echt, dat werkt !!! Het verlicht meteen uw maag en u voelt zich niet meer opgeblazen of heel zwaar. De vertering is veel beter na inname van dit middel. Ik neem bij last van de maag, 2 zuigtabletten in en de smaak is super!!! Een echte aanrader !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze hebben ongeveer dezelfde werking als Antimetil. Het verschil is dat je voor deze geen water nodig hebt en je ze gemakkelijk onderweg kan innemen. Heel goede werking na een zware maaltijd bv als je uit eten bent geweest
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  En redelijk produkt , maar de smaak daar hou ik niet zo van . Ik heb nog maar twee keer genomen dus een echte goede beoordeling is nog moeilijk . Ik blijf het opvolgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed alternatief voor andere chemische producten. Werkt goed na een zware maaltijd of bij een moeilijke spijsvertering. Snelle en effectieve werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed bij een luie of moeilijke spijsvertering. Na een iets te zware maaltijd of om een opgeblazen gevoel kwijt te raken, neem ik een Digestil. Het werkt heel snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer goed alternatief voor motilium , doordat het op basis van kruiden is heeft het geen enkel schadelijk effect voor de gezondheid maar heeft wel hetzelfde effect , zeer tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt zeer goed bij buikpijn en krampen. Het voordeel is dat het om een natuurlijk product gaat en dus is het veilig in gebruik. Ik vind het wel niet zo een aangename smaak, daarom slik ik het meteen door met wat water.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met Digestil behelp ik me zeer goed om mijn maagproblemen te verzachten,ik gebruik dit produkt dagelijks en heb veel minder last van maagproblemen die zeer pijnlijk kunnen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product werd mij aanbevolen door de plaatselijke apotheek, daar het een natuurlijk product is. Ik neem verscheidene medicatie en heb daardoor last van mijn maag, maar door digestil is dat probleem veel minder!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fris zuigtabletje te nemen na een zware maaltijd of als je een opgeblazen gevoel hebt in je maag is bovendien gezoet met stevia dus ook geschikt voor diabeten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zuigtabletten gemakkelijk om mee te nemen en in te nemen. Grote voordeel : bij maaglast kan je een tablet opzuigen, om het even wanneer, het hoeft dus niet voor de maaltijd zoals met de meeste andere producten, het kan dus gerust na de maaltijd gebruikt worden. De ingrediënten zijn zuiver natuurlijk, waardoor je er gerust meerdere per dag mag innemen, indien nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit medicijn Digestil zuigtabletten is perfect, zeker voor mij ik ben diabetes en door mijn medicijn gebruik , ik slik 4 soorten medicijnen , word je maag erg gevoelig voor eten, zeker als je iets gefrituurd eet, als ik voor mijn avond eten een zuigtablet in neem en na mijn eten ook heb ik geen last van mijn maag, prima medicijn voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Digestil zuigtabletten zijn écht kalmerend voor maag & darmen. Voortaan heb ik altijd enkele zuigtabletten in de handtas. Helpt de maaltijden makkelijker te verteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel werkt vrijwel onmiddellijk. Aangename smaak en geen vervelende klevende nasmaak als bijvoorbeeld bij Rennie. Alle producten van Tilman zijn trouwens aan te bevelen.

Digestil kopen

Je kan Digestil van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Maag-Darm Problemen