€ 10,99
€ 9,89
(€ 3,96 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,10)

Omschrijving van Difrax S-Fles Natural Blauw

De Difrax S-fles Natural 250 ml is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.
 • Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
 • Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
 • Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding
De S-fles heeft een afschroefbare bodem. Zo kun je de S-fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. Borstvoeding kun je rechtstreeks in de S-fles Natural kolven met de mamavriendelijke Difrax borstkolf.
 
Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby.
 
De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder - dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.

Indicatie

De unieke S-fles is vanaf de geboorte (ook bij premature baby's) te gebruiken.

Gebruik van Difrax S-Fles Natural Blauw

Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.
 
Tip: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer: een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

Ingrediënten Difrax S-Fles Natural Blauw

BPA vrij babyproduct.

€ 10,99
€ 9,89
(€ 3,96 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Difrax S-Fles Natural Blauw

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Helpt tegen krampen

  Super in gebruik, helpt tegen krampjes

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Enige nadeel: warmen melk op in standaard fleswarmer, er komt steeds wat water terecht in onderste gedeelte, dit drupt. Als rubber niet perfect op de bodem geplaatst is, lekt de fles.

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax S-Fles Natural Blauw kopen

Je kan Difrax S-Fles Natural Blauw van het merk Difrax , geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen