Difrax S-Fles Naturel Glas 250 ml

Difrax  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 25,95
€ 23,36
(€ 9,34 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,59)
Promotie

GRATIS Difrax S-Fles Natural Bumba 250 ml bij aankoop van 2 Difrax S-Flessen. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Difrax S-Fles Naturel Glas

De unieke S-babyflessen zijn vanaf de geboorte of als premature baby te gebruiken. De flessen hebben een afschroefbare bodem, om makkelijk te reinigen en te vullen met ijsblokjes moedermelk. Kolf rechtstreeks in de S-fles Natural met de Mamavriendelijke Difrax borstkolf.

Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby.

De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder - dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.

Indicatie

De Difrax S-fles Natural 250 ml is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.
  •     Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
  •     Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
  •     Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding

Tip: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer: een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

Gebruik van Difrax S-Fles Naturel Glas

Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.
€ 25,95
€ 23,36
(€ 9,34 / 100 ml)

Difrax S-Fles Naturel Glas kopen

Je kan Difrax S-Fles Naturel Glas van het merk Difrax , geproduceerd door CERES PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Difrax S-Fles of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen