€ 6,49
€ 5,13
Bespaar 21% (€ 1,36)
Promotie 21% korting

Omschrijving van Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 18 Maanden+

De Difrax Fopspenen Natural 18+ Day + Night zijn de perfecte combi voor jouw baby. Overdag een tof printje in kleur, voor de nacht een rustige fopspeen die makkelijk terug te vinden is in het donker. De ultieme combi die elke ouder in huis zou moeten hebben.
 • Glow in the Dark fopspeen; gemakkelijk te vinden in het donker
 • De vlindervorm laat het neusje vrij
 • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
De Difrax Fopspeen Natural 18+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het schildje en die van het massief gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 18 maanden.
 
Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Het zuiggedeelte van de 18+ M speen is massief en gevuld. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik. De fopspeen is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen.
 
De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.
 
Advies: vervang een fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of dit onbeschadigd is.
€ 6,49
€ 5,13

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 18 Maanden+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Difrax Glow in the dark

  Een heel mooie fopspeen die tegen een stootje kan, wordt regelmatig gekookt en gaat echt lang mee! Het handvaatje is ook zeer handig om zelf de fopspeen in en uit de mond te kunnen nemen. De gaatje onderaan zijn handig bij kwijl ook. Heel fijn dat deze in het donker makkelijk terug te vinden is door de baby zelf!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fopspeen

  Een fopspeen is natuurlijk nog afhankelijk van de voorkeur van je baby of kindje. Onze kleinste heeft altijd een duidelijke voorkeur voor Difrax gehad. Vooral deze soort vind ik interessant omdat het tutje wat harder is dan de normale tutjes waardoor ze veel minder snel stukgebeten worden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geeft echt licht

  Geeft echt licht in het donker waardoor we het 's nachts (als dochter tuutje voor de zoveelste keer kwijt is :-) gemakkelijker terug vinden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 18 Maanden+ kopen

Je kan Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 18 Maanden+ van het merk Difrax , geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 18 maand