€ 11,90
€ 8,45
(€ 16,90 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 3,45)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/03/2019

Omschrijving van DexSil Ice Gel Roll-On

Speciaal ontwikkelde gel om de gewrichten en spieren te verlichten en te ontspannen dankzij een onmiddellijk maar langdurig gevoel van koude. Door het compacte roll-on formaat kun je deze gel overal meenemen. Dankzij zijn zachte, niet-vettige textuur dringt de gel snel in de huid door.
 
DexSil Ice gel bevat Organic Silicium bio-activated, zodat je alle voordelen van silicium geniet, in een vorm die heel makkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Bovendien versterkt Organic Silicium bio-activated de absorptie en het effect van de andere bestanddelen waarmee het in deze gel gecombineerd wordt. Om die reden bevat DexSil Ice gel ook plantenextracten (Harpagophytum procumbens en Capsicum frutescens) die bekendstaan om hun positieve werking voor de gewrichten en menthol, die onmiddellijk ontspant en een intens fris effect heeft.

Harpagophytum, beter bekend als 'duivelsklauw'
Winterharde klimplant, die groeit in de halfwoestijnachtige streken van Centraal- en Zuid-Afrika. De plant werd begin jaren 1950 in Europa geïntroduceerd. Het zijn de wortels van de plant die de natuurlijke actieve bestanddelen met ontstekingsremmende eigenschappen bevatten. De werking van harpagophytum is van oudsher bekend. Ze is heel doeltreffend bij stijfheid, krampen, spierpijn en spierspasmen etc.

Cayennepeper, Capsicum frutescens
Cayennepeper is afkomstig van Zuid-Amerika, de Caraïben en Mexico. Wanneer de vruchten rijp worden geplukt, bevatten ze capsaïcine, die een kalmerend effect heeft, vooral bij hevige spanning. Capsaïcine heeft de eigenschap zich te binden aan specifieke huidreceptoren voor pijn, die daardoor minder gevoelig worden voor diverse stimuli. Capsaïcine heeft dan ook een pijnstillende werking.

Indicatie

  • verlicht de gewrichten en spieren
€ 11,90
€ 8,45
(€ 16,90 / 100 ml)

DexSil Ice Gel Roll-On kopen

Je kan DexSil Ice Gel Roll-On van het merk DexSil, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren