€ 19,90
€ 14,13
(€ 14,13 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 5,77)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
DexSil Forte Gewrichten & Spieren Gel 100 ml
€ 19,90
€ 14,13
(€ 14,13 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Dexsil forte gewrichten & spieren gel

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super efficiënt!!! Mijn man had een zeer pijnlijke knie, hij deed deze gel 2 dagen aan en had helemaal geen pijn meer! Voor gewrichtspijn en pijn in de gewrichten moet je altijd een beetje reserve hebben! Ik raad het ten zeerste aan!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb er wel wat baat bij, maar nog niet het verwachtte resultaat. Ik gebruik dit voor mijn knieen alsook nek en schouders. Hoop dat het nog gaat verbeteren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectieve gel om gewrichten en spieren te ontlasten. Bijvoorbeeld om een pijnlijke schouder of enkel te verlichten. Veroorzaakt geen allergieën en heeft geen onaangename geuren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed indringende gel op basis van actief, goed opneembaar silicium, MSM, glucosamine en chondroïtine voor pijnlijke spieren, pezen en gewrichten .Verlicht snel de pijn en werkt herstellend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door een kraakbeen probleem in beide knieën neem sinds enige tijd dagelijkse een dosis Dexsil Forte Gewrichten. Alhoewel het probleem min of meer onder controle is gebruik ik op aanraden van een vriend nu ook af en toe deze gel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk uitsmeerbare gel, met hopelijk een deugddoende werking. Ik gebruik het product voor het eerst en kan onmogelijk nu reeds mijn beoordeling geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename uitsmeerbare gel , vrij aangename geur en struktuur , samen met Dexsil oplossing van 1 lit hoop ik op soepelere spieren en gewrichten. Dringt snel in de huid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bevalt prima voor mijn versleten knie. En mijn man doet het op zijn versleten schouder. En ook voor hem is het een prima middel om de pijn te verlichten.

DexSil Forte Gewrichten & Spieren Gel kopen

Je kan DexSil Forte Gewrichten & Spieren Gel van het merk DexSil, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren