€ 13,50
€ 10,53
(€ 21,06 / l)
Bespaar 22% (€ 2,97)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Dexeryl Creme

Dexeryl Crème is een hydraterende en kalmerende crème die de droge  huid weer soepel maakt. De actieve ingrediënten zijn glycerol, vaseline en vloeibare paraffine. 
 • Glycerol verhoogt het hydratatieniveau van de huid
 • Vaseline en vloeibare paraffine herstellen de huidbarrière
 • Irritatie, jeuk en de neiging tot krabben worden verminderend.
Dexeryl® crème is geformuleerd voor het behandelen van tekenen en symptomen van een droge huid (xerosis). Het filmogene effect van witte zachte vaseline en vloeibare paraffine: • remt fysisch de verdamping waardoor uitdroging (waterverlies) wordt voorkomen • en heeft een barrière-effect tegen externe beschadiging. Daarnaast helpt het hydraterende effect van glycerol de vochtbalans van de huid in stand te houden. Dankzij zijn formulering vermindert en voorkomt Dexeryl® crème ook irritatie.

Indicatie

Huidbeschermingscrème voor het behandelen van de tekenen en symptomen van een droge  huid (xerosis) met name bij verschillende ziektes van de huid:
 • Psoriasis
 • Atopische dermatitis
 • Huid-veroudering
 • Diabetische voet

Gebruik van Dexeryl Creme

Crème uitsluitend voor uitwendig gebruik. Breng één- of tweemaal daags, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 maal daags, een dun laagje crème aan op de te behandelen zones van de huid.

Ingrediënten Dexeryl Creme

WAT BEVAT DEXERYL® CRÈME?
Glycerol, witte zachte vaseline, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, polydimethylcyclosiloxaan, siliconenolie, macrogol 600, trolamine, propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water. Tube van 250 g. Flacon met pomp van 500 g.

Bijwerkingen van Dexeryl Creme

MOGELIJKE BIJWERKINGEN
Daar de crème propylparahydroxybenzoaat bevat kan het in zeldzame gevallen eczeem-achtige allergische huidreacties en, in zeer zeldzame gevallen, onmiddellijke reacties met urticaria veroorzaken. Vertel een deskundige in de gezondheidszorg over alle bijwerkingen die niet zijn vermeld in deze bijsluiter.

Waarschuwing

WANNEER MAG DEXERYL® CRÈME NIET WORDEN GEBRUIKT?
Niet te gebruiken door patiënten die allergisch zijn voor één van de bestanddelen en met name het parabeen (propylparahydroxybenzoaat - E216). Met het oog op het ontbreken van relevante informatie, is het beter de crème niet samen met andere topisch opgebrachte producten te gebruiken. Heeft u nog vragen, raadpleeg dan een deskundige in de gezondheidszorg.
 
WAARSCHUWINGEN EN SPECIALE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK
Niet op de wonden aanbrengen.
Niet doorslikken.
Niet op de ogen aanbrengen.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN BIJ BEWAREN 
Bewaren beneden 30 °C. Niet gebruiken na de op de flacon aangegeven uiterste gebruiksdatum. 
€ 13,50
€ 10,53
(€ 21,06 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dexeryl creme

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is echt een zeer goed product. Het verspreidt zich goed en je voelt altijd dat de huid na een lange dag goed gehydrateerd is. Het is ideaal voor de gevoelige huid. Ik beveel aan en ben volledig tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is echt een goede crème. Ze smeert goed uit en je voelt na 12 uur nog dat je huid goed gehydrateerd is. ook ideaal voor de gevoelige huid. ze is me aanbevolen door de dermatoloog en ze voldoet aan alle verwachtingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voor mijn voetzool die zeer droog zijn. ( leek wel schuurpapier en had last kloven) 2x daags insmeren (1 pompje per voet) binnen korte tijd had ik weer gladdere voeten. Moet het wel blijven gebruiken maar het is echt een goede crème. Om mee te nemen op reis heb ik de tube. Ik raad het iedereen aan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze crème op aanraden van mijn dermatoloog. Ik ben er erg tevreden over. Ik heb geen last meer van schilferende huid als ik het aanbreng na het douchen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden!!! Mijn dochter heeft een mengeling van psoriasis en eczeem. Smeert zeer gemakkelijk, niet vettig, legt een soort beschermlaagje. En voor dat klein prijsje, echt top!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst gebruikte ik ander product waarvan de prijs bijna de helft hoger was. Nu heb ik deze crème ontdekt en het werkt ook erg goed. Na enkele keren smeren voelt mijn huid zachter aan. De geur is wel iets minder. Voor de rest erg tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van droge onderbenen en nu gebruik ik dit. Mijn familie gebruikte dit ook al en vonden dit zeer goed. Dus zijn wij dit ook aan het gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Héél gebruiksvriendelijke hydraterende crème. Ik gebruik ze op de droge plekken van mijn psoriasis. Hydrateert heel goed en trekt snel in. Door het pompsysteem heel makkelijk in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij zijn uiterst tevreden en dit sinds jaren over dit product-zo houden-en ook felicitaties voor Farmaline om de goede medewerking en verzending procedures-proficiat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer zeker aan te raden product, ik gebruik hem, als dagcreme, omdat ik een extreem droge huid heb, en ook bij lichte brandwonden, (zonnebrand) is dit een zeer goed product dat makkelijk uitsmeeert en daardoor zuinig in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super zachte creme, smeert vlot open en kleeft niet achteraf. Maakt de huid zeer zacht. Ook ideaal om te gebruiken als barrièrecreme vooraleer je in het zwembad gaat (voorkomt huidirritatie door chloor)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Just started trying this after a recommendation from a friend, works great keeps the body moist, absorbs instantly when applied, not greasy, I would like a bigger bottle, seems too small in volume.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte creme en zonder storende geurtjes. Werkt bij mij heel goed voor de droge huid Had al verschillende cremes gehad maar dit is er eentje waar prijs / kwaliteit pico bello is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wat een fijne crème!! Huid is voelt lekker zacht aan! Ik hoop dat de crème helpt bij lichte ichthyosis. Dit is de eerste keer dat ik deze crème heb besteld, dus ik ben zeer benieuwd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor een goed gehydrateerde huid. Indien je zeer droge huid hebt zie je direct resultaat, de droge huid is snel hersteld en gevoed. Door de pomp is de flacon handig in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd mij aangeraden voor mijn droge huid en jeuk. Ik ben er zeer tevreden over en gebruik dit reeds enkele weken.Het is zuinig in gebruik en smeert goed uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme is heel neutraal, enorm voedend en vooral geschikt voor gevoelige huid met eczeem. Door de duwpomp is die heel gemakkelijk in gebruik en smeert goed uit over het hele lichaam
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte creme voor zeer droge jeukende schraal aanvoelende huid. Verbetering reeds na een paar dagen voelbaar. De creme trekt vlug in de huid en is zeer handig te doseren door het pompsysteem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend geschikt voor een droge huid, vooral voor het voorkomen van eczeem, bevat geen parfum, aan te raden voor personen met atopisch of dishydrotisch eczeem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een crème die zeer goed uitsmeerbaar is en direct in de huid dringt. Zeer handig en gebruiksvriendelijk pompsysteem. Hierdoor is hij handig om te gebruiken en dit door jong en oud.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product voor mensen met huidproblemen. En de prijs is zeer gunstig. Qua bestelling en levering was alles tiptop in orde. Een aanrader. Trekt snel in de huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huid is heel schilferig droog. De dermatoloog gaf mij staaltjes van dit product. Toen besloot ik dit te kopen Voldoet heel goed voor mijn probleem. Voelt na het opbrengen wel iets plakkerig aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zéér goede crème dat goed hydrateerd en de probleem droge huid zacht maakt. ik beveel deze crème aan iedereen aan die een zéér droge probleemhuid heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dermatologe schreef ze me voor voor allergische droge huid. Reukloos, dringt goed in en geeft een zachte huid. Vermindert jeuk en droge plekken. Ik gebruik de creme dagelijks, zeker in de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Absoluut de beste crème die ik ben tegengekomen: voor zowel gezicht als lichaam en voor baby tot bejaarde. Ik raad hem aan iedereen aan, smeert gemakkelijk uit plakt niet en geschikt voor uitdroging tot eczeem
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De dexeryl creme werd op aanraden van de dermatoloog voorgeschreven aan mijn moeder.Ze had immers last van een.rode geïrriteerde huid met spikkeltjes op de benen.Zij is hier zeer tevreden over en gebruikt de creme dagelijks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te smeren, dringt snel in. Ruikt neutraal, plakt niet aan kledij. Verfrissend na een douche of bad. Best dagelijks gebruiken voor een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert mijn geboorte het ik last van eczema en na consultatie bij heen huidspecialiste, werd mijn deze crème aanbevolen door deze specialiste, omdat ik tevens een droge huid en eczema heb. Heb hierdoor een mooie en zachte huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het allerbeste om een droge huid te hydrateren. Dermatologie beveelt dit product aan en het is goed voor alle leeftijden, ook voor kinderen die in de winter een droge huid hebben, elke dag een beetje gebruiken en het geeft ze een zachte huid. Dit is absoluut ons topproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  excellente crème. houd uitdroging van mijn huid tegen en voorkomt exceem. werd me aanbevolen door mijn huidarts.sinds mijn dagelijks gebruik is het resultaat uitstekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede body creme. De Crème is zeer geschikt voor de gevoelige huid, irriteert total niet. Smeert gemakkelijk uit en laat geen vette laag achter. Is volledig reukloos. Handig pompsysteem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme is onmisbaar voor mijn dochter voor haar probleemhuid dat heel droog is en opstoten van eczeem krijgt. Vooral na het zwemmen wanneer haar huid tegentrekt van het chloor gebruikt ze die steeds onmiddellijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter heeft de erfelijke huidaandoening ichthyosis en deze zalf is heerlijk voor haar huid. Laat een beschermd laagje achter. Voelt niet vettig aan. Ik smeer haar 2 tot 3 x per dag in met deze zalf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 2 flessen gekocht voor mijn man het is een uitstekend produkt.Mijn apothekeres had mij dat aangeraden,en het is juist:mijn man zijn huid is minder ruw en hij heeft minder jeuk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème werd me aangeraden door dermatoloog. Probleem met te droge huid van de benen en armen. Verschil groot met andere crèmes voor droge huid. In principe dagelijks aanbrengen. Maar na 2 dagen, zonder herin smeren, zie en voel je nog het resultaat.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede huidverzorgingscrème voor de probleemhuid. Regelmatig te gebruiken voor een optimaal effect. Deze crème is aanbevolen door onze dermatoloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme is heel goed en voelt niet vet aan. Het helpt echt bij een zeer droge huid, ik ben er erg blij mee en blijf het dan ook gebruiken. Dank aan m,n dermatoloog die het mij geadviseerd heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme werd mij door de dermatoloog aangeraden omdat ik steeds jeuk had op mijn armen. Het blijkt dat de jeuk sterk verminderd is zodat ik het kan aanraden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed, pomp zou iets langer mogen zijn zodat je optimaal alles kunt benutten uit de flacon. verder wel tevreden van dit product, is niet overdreven vettig maar werkt goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze crème voor de behandeling van een doge, jeukende huid.Wij hebben reeds vele producten voor de behandeling van een doge huid uitgetest.Geen enkel van deze producten werkte zo efficiënt al Dexeryl crème.Wij gaan deze crème dan ook verder blijven gebruiken .Geen jeukende huid en geen irritaties meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestel ik regzlmatig aanbevolen door mijn dermatoloog als gevolg van een zeer droge huid en helpt door dagelijks te gebruiken . Ik gebruik de creme s'avonds voor slapen gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik altijd Dexeryl creme voor mijn dochter huid . Want mijn dochter heef zeer droge huid"......"........"".....................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echte verwennerij trekt snel in is niet vettig helpt toch heel goed bij droge huid en je hebt er niet zoveel van nodig en heel handige druk dop een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit de meest geschikte bodylotion. Niet vettig, kleeft niet, dringt vlug in de huid. Vroeger gebruikte ik lotions vanuit de supermarkt en deze gaven vaak vettige afdrukken. Dit product zal ik blijven gebruiken voor mijn oudere huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename zalf, trekt snel in en voelt niet vet aan. Hydrateert het hele lichaam, ik gebruik het soms zelfs voor mijn gelaat. Een echte aanrader voor mensen met een droge huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  reukloos, zachte textuur , een goed uit te smeren bodylotion die heel snel intrekt.Plakt niet en zorgt voor een zachte huid. Met het doseerpompje eveneens zuinig in gebruik
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Als je maar één vochtinbrengend product voor het hele gezin hoeft te kopen (dezelfde zwangere vrouw die striae moet voorkomen!), dan is het deze! De beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede bodymilk voor allergische huid? Dermatologe schreef ze me voor en ben ik de bodymilk blijven gebruiken. Zeker een aanrader voor droge gevoelige huid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heerlijke creme voor het hele gezin! In makkelijke doseerpomp!! Deze creme is verdraagbaar door iedereen. Jong en oud! Na het douchen het lichaam en gezicht insmeren een weldaad voor de huid!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moest hem een tijdje gebruiken op aanraden van de dermatoloog. Ik was niet echt enthousiast over de vaseline die er inzat. Maar het is echt niet vettig en trekt snel in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een prduct dat graag en veelvuldig gebruik. Het beschermt mijn zachte huid ontzettend goed. Die crème geeft extra voeding, ze ruikt verrukkelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me voorgeschreven door mijn kinderarts want mijn zoon van 12 maanden had last van roodheid op zijn wangen en rondom zijn neusje. Sinds ik het twee keer per dag gebruik, heeft hij er geen last meer van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt perfect, alle plekjes van de allergische reactie verdwenen als sneeuw voor de zon na 1x smeren en het komt ook niet terug. Kortom een zeer goed product, om aan te raden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  helpt heel goed voor mijn eczeem handen!dus een aanrader voor iedereeen die in de zorg werkt! regelmatig smeren is wel van belang omdat je vaak je handen wast

Dexeryl Creme kopen

Je kan Dexeryl Creme van het merk Pierre Fabre, geproduceerd door PIERRE FABRE DERMATOLOGIE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Must haves voor de Herfst of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid