€ 39,99
€ 33,99
(€ 8,50 / l)
Bespaar 15% (€ 6,00)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Dettolpharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel

DettolPharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel is een doeltreffend geconcetreerd ontsmettingsmiddel dat bacteriën doodt en bescherming biedt tegen bacteriën en gistern. Het kan in en om het huis worden gebruikt.

Indicatie

Voor het ontsmetten van oppervlakken. Verwijdert 99,9% van de bacteriën!

Gebruik van Dettolpharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel

1 dop = 20ml

Puur/onverdund: WC-Potten:
Giet de inhoud van 5-6 doppen in de wc-pot of rechtstreeks op het binnenoppervlak, laat 5 minuten inwerken en spoel dan door.

Verdund: Algemene oppervlakontsmetting:
Leng de inhoud van 2,5 doppen (50ml) aan per liter water. Aanbrengen met een doek of dweil. Laten drogen. Vóór gebruik steeds testen op een onopvallende plaatst. Oppervlakken die rechtstreeks in contact komen met voeding afspoelen met water.

Ingrediënten Dettolpharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel

Actief bestanddeel: 4,5% chlorocresol
Bevat eveneens: water, isopropylalcohol, casterolie zeep, natriumhydroxide, karamel, parfum.

Waarschuwing

ENKEL VOOR HUISELIJK GEBRUIK

Buiten bereik van kinderen bewaren. Irriterend voor de ogen en de huid. Vermijd contact met de huid en de ogen. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid. Schadelijk voor in het water levende organismen, kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk overvloedig spoelen met water en een arts raadplegen. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Geschikte handschoenen dragen. Bij inslikken onmiddellijk  een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Bevat chlorocresol en limoneen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Vloeibare geconcentreerde formule (type SL).
Dettolpharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel 4 l
€ 39,99
€ 33,99
(€ 8,50 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dettolpharma vloeibaar ontsmettingsmiddel

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden zeer goed product, adviseer ik 100 percenten, doe ik mijn schoonmakend uitsluitend met dat omdat zeer goed ontsmettingsmiddel en prettige geur
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  desinfecterend product met een parfum dat ik op prijs stel, met een hond die ik graag de vloeren en de badkamer met dettol wil schoonmaken, om me uit te proberen ben ik overtuigd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering . . .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt ontsmettingsmiddel. Omdat we katten hebben, is hygiëne belangrijk. Voor onze vloeren, 2 doppen Dettol gemengd met afwasmiddel voor vloeren en strooisel, puur Dettol. We kunnen niet meer zonder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon désinfectant je le prends depuis très longtemps a recommander c 'est super en plus une odeur très agréable je suis satisfaite car mes sols sont propres et sans traces.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product ruikt lekker en is ook een zeer goed ontsmettingsmiddel. Het is gemakkelijk dosseerbaar en kan voor alles gebruikt worden.............................................................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te gebruiken. Gebruiksvriendelijk. Aangenaam voor de handen. Niet te sterk. Goed product om mee te poetsen. Gemakkelijk te gebruiken met andere producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Detol gebruiken we dagelijks in onze wellness zaak. Is een zeer krachtig en goed ruikend ontsmetting product.. ook handig dat dit te verkrijgen is in verpakkingen van 4 liter. En natuurlijk zijn deze Detol producten op deze site goedkoper dan in de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veelzijdig in gebruik en geen storende geur. Ruikt wel sterk als je het te weinig verdund met water. Beetje ontsmettingsmiddel met water vermengen en je kan het in een spray fles doen om oppervlakten mee te reinigen en ook om de vloer mee te poetsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is goed dat op deze manier grote hoeveelheden goedkoper kunnen aangekocht worden... maar waar zijn de bidons van 5 liter tegen zowat dezelfde prijs gebleven? Ook bij de reguliere apotheek kan deze niet meer verkregen worden. Voor de rest: vlug geleverd, correcte afhandeling, goede "merchandiser".
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vier liter fles komt goedkoper uit als men de berekening maakt wat men betaald voor 1 liter, handige fles ondanks grote, gebruik dit meestal samen met product om vloer te reinigen, lekker fris geurtje.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De dettol anders dat witte fles dettol die ik eerder heeft gekocht van een liter de vier liter ruikt ook anders misschien verdund met andere ingrediënten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de score gaat maar tot 5, maar voor mij is de score een dikke 8. het ruikt lekker en ziet dat het schoon is. gebruik het ook wond ontsmetting en poets er mijn hele huis en de buitenboel. perfect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn schoonmaakmiddel dat echt ontsmet en je kan daarna ruiken dat je huisje weer schoongemaakt hebt. Bijna niet meer in de winkel te verkrijgen. Schoon en fris.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geachte men. ik heb dettolpharma 4L gekocht en ben hier erg tereden over even zo goed als de behandeling op deze site gewoon geweldig. zeker voor herhaling vatbaar,en ik ka het iedereen aan bevelen!!!!!!!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product! Voor het eerst in gebruik, heb het in de hogedrukreiniger gedaan en daarmee de bestrating afgespoten, ook geneveld over het grind, heb 13 labradors en geregeld oppashonden, dus de nodige geurtjes, de dettolpharma is een prettig schoonmaak middel! ook voor de hondenmanden ed.

Dettolpharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel kopen

Je kan Dettolpharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel van het merk Dettol, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Dettolpharma of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne