€ 13,49
€ 10,66
(€ 10,66 / l)
Bespaar 21% (€ 2,83)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Dettolpharma

Het vloeibare desinfecteermiddel van Dettolpharma is een geconcentreerd en doeltreffend ontsmettingsmiddel voor oppervlakken dat beschermt tegen bacteriën en gisten. Het kan zowel binnen (oppervlakken, badkamer, keuken, vuilnisbakken…) als rond uw huis gebruikt worden. Het vloeibare ontsmettingsmiddel van Dettolpharma laat niet alleen een fris geurtje achter, u verwijdert er ook 99,9 % van de bacteriën mee, waaronder: MRSA E. Coli Salmonella Listeria.

Dettolpharma wordt gebruikt om oppervlakken te ontsmetten.

Het product werd getest conform de Europese normen EN 1276 & 13697.

Dettolpharma is een kiemdodend middel PT2 (oppervlak) dat bij de overheidsinstanties is geregistreerd.

Indicatie

Desinfecteermiddel van Dettolpharma voor oppervlakken in en rond het huis.

Gebruik van Dettolpharma

Als u het product in de zuivere of niet-verdunde vorm gebruikt (voor toiletpotten), dan volstaan 5 tot 6 dopjes in het water van de pot of rechtstreeks op de binnenkant van de pot. Daarna laat u het product 5 minuten inwerken en spoelt u het uit (1 dopje = 20 ml).

Als u het product in verdunde vorm gebruikt (voor een algemene ontsmetting van de oppervlakken), dan volstaat het om 2,5 dopjes (50 ml) in 1 liter water op te lossen. De oppervlakken schoonmaken met een in het product gedrenkte doek of dweil en daarna laten drogen.

Ingrediënten Dettolpharma

Actief bestanddeel: 4,5% chlorocresol
Bevat eveneens: water, isopropylalcohol, casterolie zeep, natriumhydroxide, karamel, parfum.

Waarschuwing

Enkel voor huishoudelijk gebruik.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Irriterend voor de ogen en de huid. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid.
Schadelijk voor in het water levende organismen, kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken.
Bij aanraking met de ogen onmiddellijk overvloedig spoelen met water en een arts raadplegen.
Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder.
Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik.
Geschikte handschoenen dragen.
Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen.
Bevat chlorocresol en limoneen.
Kan een allergische reactie veroorzaken. Vloeibare geconcentreerde formule (type SL)
Dettolpharma 1 l
€ 13,49
€ 10,66
(€ 10,66 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dettolpharma

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte service, geen opmerkingen. Werd correct op de hoogte gehouden betreffende de factuur, verzending en levering. Ook zeer tevreden van de prijs tov de Apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze dettol reinigt krachtig (eigenlijk zelfs een soort ontvetter) en ontsmet de hele oppervlakte van tafels, keukenaanrecht ed. Laat een heel frisse geur na.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DIT PRODUCT ONTSMET DOODT DE BACTERIEN EN GISTEN. JE KAN HET HELE ONTSMETTEN MET DIT PRODUCT. HET EEN GECONCENTREERD PRODUCT . JE MOET HET PRODUCT VERDUNNEN IN WATER.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer bruikbaar om diverse oppervlakken te reinigen en te ontsmetten. Ik gebruik het om kelderputten geregeld op te frissen. Handige verpakking voor dit efficiënt produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voor de badkamers en toiletten te poetsen elke week. We hebben 2 katten en dit is ook ontsmettend om even over de keukenvloer te gaan na het dweilen. Ook doe ik een scheutje indien wasgoed of kattendekens ontsmet moeten worden bij het wassen op 60 graden. Alles net en veilig voor mens en dier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dettol is reeds vele jaren een vaste waarde in ons gezin. Zeker met huisdieren vind ik het een must bij het schoonmaken. Ons huis is net en proper en krijgt er een fris en aangenaam geurtje bovenop. Ik kan het iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product voor het reinigen van badkamer en toilet. Ontsmet, reinigt en laat een frisse en aangename geur na. Heb het ooit leren kennen in de kraamkliniek en gebruik het nu na 30 jaren nog altijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dettol voor reiniging van was en de grond aangezien ik huisdieren heb en zieke man .Om besmetting tegen te houden is het een zeer goed produkt een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product. Maakt alles proper. Ik gebruik het voor toilet en keuken. Typische dettol geur. Levering was goed maar Ik heb een dag of 2 extra moeten wachten omdat er iets niet binnen was dus niet super snel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima service, snelle levering. Duidelijke informatie over moment van aflevering. Goede stevige verpakking. Top product voor schoonmaak dierenopvangcentrum. Web-site: duidelijk! Formaline komt na wat wordt beloofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed ontsmettend middel.Eens men de aan de geur gewend is valt deze wel mee. Spijtig dat er geen grotere verpakkingen verkrijgbaar zijn,dit zou de prijs wel gunstig beinvloeden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt spreekt voor zich, heeft een ontsmettende werking voor alles en nog wat. Een scheutje in je emmer om de vloer te poetsen, is een top product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om alles te ontsmetten zeker met huisdieren , ik gebruik het voor te poetsen en ook regelmatig in de wasmachine . De prijs is ook voordeliger online .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dettol is heel goed om ermee te ontsmetten en te desinfecteren. En het heeft ook een aangename geur. ik gebruik het op een watje om ermee te desinfecteren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer fijn product, ontsmet mijn balkon, waar mijn hond altijd gaat , maar ook de vloer van mijn badkamer doe ik er mee, ruikt heerlijk, en je hebt er niet veel van nodig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product om de toiletten te ontsmetten alsook de deurklinken als er iemand in huis sukkelt met buik- of andere griepverschijnselen. Eén nadeel: onaangename geur...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  was een erg snelle levering en is goed spul om schoon te maken. Ruik alleen een beetje naar lijm. De groene is lekkerder. Wel hygienisch
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Dettolpharma kunnen we alles reinigen en ontsmetten. Met een aangename geur is het een prima product waar wij en de 33 Dintelkatten erg blij mee zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima levering en voor een lage prijs! De klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam. De flessen Dettol hadden wel wat beter verpakt kunnen worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met 2 honden in huis is het fijn om dit product te gebruiken. Benches en vloer zijn weer fris. Ik houd van de geur van Dettol, maar daar zullen de meningen over uiteen lopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig en heel goed product om sanitair en keuken mee te ontsmetten! Gebruik het al jaren en ben fan! Mooie en frisse resultaten! Aanrader voor wekelijks onderhoud!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product altijd in huis, ik gebruik het niet wekelijks maar merk toch dat het af en toe onontbeerlijk is in huis, vooral voor de hygiëne in de keuken héél erg goed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed merk, goed product, reinigt goed, alleen valt de geur wel echt tegen. Het ruikt niet echt naar Dettol, ik kan de geur niet goed thuisbrengen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is zo fijn spul om mee te werken, ten eerste dood het 99,9% van de bacteriën, ideaal voor de toiletten, deurposten en krikken , het aanrecht. een ander voordeel het huis ruikt er een paar dagen later nog naar, heerlijk hier ga ik meer flessen van bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dettol is een geweldig produkt, maakt alles goed schoon en ruikt lekker fris. En het is zeer zuinig in het gebruik. Dierenartsen gebruiken ook Dettol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al jaaaaren..Dettol , maar je kan het niet overal kopen in grote flacons van 1liter en 5lr Bij Farmaline zag ik ze staan. Ik gebruik het voor het schoonmaken van de kattenbakken en toiletten,dweilen etc. Heerlijk fris. Ook de service is echt fantastisch. Het personeel is heel attet . Dat weet ik , omdat ik een paar keer ergens voor belde. Bij Radar zou ik ze een warme douche geven.Margriet Nolten. geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  niet eerder met dit bedrijf zaken gedaan, maar na bestelling was ik verrast door de snelle levering. ook voor andere producten zal ik zeker eerst bij Farmaline kijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig, fijne frisse geur en aangezien wij huisdieren hebben wordt hier dagelijks gedweild met Dettol. Farmaline is een uitstekende keuze, snel en correct. Prima product, prima shop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit al jaren voor alles mooi proper en hygiënisch te houden . het heeft een frisse geur. Waar je het op gebruikt, het oppervlak verkleurt niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dettolpharma 1l is een goed product en doet wat het zegt. Geeft een frisse en een aangename geur. Zeker een aanrader voor de prijs zoals deze via Farmaline wordt aangeboden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn spul. Wij gebruiken dit middel altijd om zelf een schoonmaakspray te maken. Daarnaast weet je dat het enorm veel bacteriën doodt, dus de kattenbak wordt er ook grondig mee gedaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dettolpharma heb ik speciaal aangekocht na de eerste chemo van mijn echtgenoot. Alles hygienisch houden is de boodschap en met dettol is dat zeker en vast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dettolpharma is een goed poetsproduct en is een aanrader. Het ruikt heel fris en lekker, zeer handig in gebruik en dosering. Men kan het overal gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog nooit zo'n fijne oplossing gehad voor de vloer. Geeft een heel mooi streeploos resultaat, onmisbaar in een huis met 3 honden. Heerlijke frisse geur die langdurig aanwezig blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het om de vloer van mijn huis mee te reinigen, ik heb 2 honden en 4 kinderen van jonge leeftijd en kinderen van hun leeftijd houden ervan om op de grond te kruipen dus ik vind dat mijn huis dankzij Dettolpharma gezond blijft, vooral tegen microben en bovendien ruikt het lekker, je hebt echt het de indruk je in volledig propere plaats te bevinden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is echt een super product, en de website is echt te vertrouwen en zeer snel. Ik gebruik dit product alle dagen en het laat een zeer aangename geur achter terwijl het perfect desinfecteert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ruikt heerlijk, maakt streeploos schoon en dood ook nog eens voor 99% alle bacteriën. Ik ben zeer tevreden over dit product en zal het zeker vaker gaan gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik maak hier heel erg graag mee schoon vooral de keuken en het toilet maar ook in de badkamer is het goed te gebruiken.Het ruik lekker n je weet dat alles wordt ontsmet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het ruikt lekker en fris en mijn vloer en keuken + badkamer zijn proper en ontsmet , ik heb ook een hond dus is dit het ideale product voor een proper en fris huis .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moeilijk te krijgen bij de drogisterij Bij Farmaline wel verkrijgbaar en zelfs in liter flessen Detol maakt hygiënisch en goed schoon Van mij krijgt Farmaline het hoogst haalbare cijfer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle verzending, prima levering ,product prijs oke, ondanks dat de levering nar nederland verzonden moest worden was de verzorging prima en de tijdspad levering heel snel

Dettolpharma kopen

Je kan Dettolpharma van het merk Dettol, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Dettolpharma of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne