€ 6,50
€ 5,59
(€ 2,24 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,91)

Omschrijving van Dentio R 0.05% Mondspoeling

Voor dagelijkse mond-en tandhygiëne: bevat 0.05% chloorhexidine digluconaat en is aangewezen als spoelmiddel ter aanvulling van het dagelijkse poetsen van de tanden, bij gevoelig en geïrriteerd tandvlees en tijdens en na tandheelkundige ingrepen. Het voorkomt tevens tandplakvorming en slechte adem.
Dentio R 0.05% Mondspoeling 250 ml
€ 6,50
€ 5,59
(€ 2,24 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Dentio r 0.05% mondspoeling

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds een hele poos gebruik ik Dentio R 0.05%. Dit mondspoelwater vind het zachtste dat er is, zonder vervelende prikkels in de mond en toch heel afdoend!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn tandarts ben ik dentio gaan beginnen gebruiken. ik ben er tevreden van en ook het geeft de juiste dossering aan dus zeer makkelijk en je gebruikt ook niet meer dan nodig
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze mondspoeling is zacht van smaak en minder sterk geconcentreerd dus volgens mijn tandarts minder agressief voor je tanden en dus minder kans op verkleuring. Ik vind het toch goed werkzaam, bij keelpijn, tandvleesontsteking, slechte smaak,... Beter dan de meer geconcentreerde formule.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product doet wat het moet doen.ideale mondhygiene.ook Bij klelne onsteking geraakt tot waar tandeborstel niet kan. Een echte aanrader. Voor alle dagse gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn tandarts rade mij aan om geen gewoon mond water merer te gebruiken maar dentio het zou beter zijn voor de tanden en tandvlees en bevat geen alcohol.

Dentio R 0.05% Mondspoeling kopen

Je kan Dentio R 0.05% Mondspoeling van het merk I.D. Phar, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater