€ 62,90
€ 50,32
Bespaar 20% (€ 12,58)
Promotie 20% korting
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Deba Spirulina 500mg

Spirulina bevat 65% eiwit, wat het tot de rijkst gekende eiwitbron maakt. Het bevat alle acht essentiële aminozuren en is daarmee een bron van hoogwaardig plantaardig eiwit. Daarnaast bevat het van nature uit ook alle vitaminen- en mineralen en in het bijzonder Chlorofyl. Omwille van de aanwezigheid van vitaminen en aminozuren draagt Spirulina bij tot een betere mentale of fysieke toestand van het lichaam en bij  gebrek aan energie. Iedere tablet bevat 500mg zuivere spirulina.
 
Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Gebruik van Deba Spirulina 500mg

3 à 6 tabletten per dag, bij sporters: 6 tot 12 tabletten per dag, met wat water inslikken.

Ingrediënten Deba Spirulina 500mg

Spirulina 500mg
€ 62,90
€ 50,32

Laatste reviews en ervaringen met Deba Spirulina 500mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  prima

  goed product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Ik neem Deba Spirulina 500 mg nu al een paar maanden en ik zie een duidelijke verbetering in mijn vermoeidheid en "vermoeidheid". Ik neem 3 keer per dag 4 tabletten in en Deba Spirulina geeft me 's morgens vitaliteit en 's middags voel ik me niet meer moe. Er zijn geen bijwerkingen, het is een zeer goed product, ik raad het aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  spirulina

  de eerste dagen dat we die innamen hadden we wat last van maag en darmen. ook vermoeidheid en hoofdpijn staken de kop op. maar na een kleine 2 weken zijn alle ongemakken verdwenen en is onze energie terug!

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Spirulina 500mg kopen

Je kan Deba Spirulina 500mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Pijn
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie