€ 26,90
€ 20,98
Bespaar 22% (€ 5,92)
Promotie 22% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

D-Mannose is een monosacharide en komt van nature voor in ananas en veenbessen. Diverse studies hebben aangetoond dat D-Mannose een gezonde werking van de urinewegen ondersteunt door te voorkomen dat pathologische organismen zoals bvb. E.coli zich hechten aan het slijmvlies van de wanden van de organen. In de meeste gevallen worden infecties aan de urinewegen veroorzaakt door pathologische bacteriën die kleine weerhaakjes aan de oppervlakte hebben. Deze weerhaakjes worden fimbria genoemd. Aan het einde van zo’n fimbrium bevindt zich een glycoproteïne : lectine. Deze lectines zijn in staat bepaalde monosachariden aan zich te binden. Wanneer zich voldoende D-Mannose in het lichaam bevindt, zullen de moleculen van deze monosacharide (die met de urine uitgescheiden wordt) zichzelf opwerpen als bodygaurds en zicht hechten aan de lectines. Op deze manier wordt verhindert dat een pathologische bacterie zoals E; coli zich hecht aan het slijmvlies van de blaaswand en daarmee voorkomt dat de bacteriën zich koloniseren. De met D-Mannose verzadigde bacteriën worden vervolgens met de urine uitgescheiden.

Bevat geen bewaarmiddelen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zetmeel, melk, tarwe.

Gebruik van Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

3 capsules, 1 tot 3 maal daags.

Ingrediënten Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

Ingrediënten per plantaardige capsule D-MANNOSE 500 mg
€ 26,90
€ 20,98

Laatste reviews en ervaringen met Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Blaasontsteking

  D-mannose is heel effectief bij een blaasontsteking, dit is mijn ervaring als diabetes type 1 patiënt. Je mag er gerust 2 per dag nemen, en kan je als preventie ook gebruiken voor meerdere maanden. Een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  A voir sur le long terme

  J'utilise ces capsules depuis environ 2 semaines. Il est à noter qu'il faut en prendre entre 2 et 6 par jour. Pour l'instant je n'ai pas noté d'amelioration notable. Il faudra voir sur la durée et peut-être penser à augmenter les doses si avec deux capsules, les effets de sont pas là

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  effectief product

  Wat mij betreft zijn de symptomen van de urineweginfectie vrij snel verdwenen; twee of drie dagen later was het beter. Je moet veel water drinken. Het beste is om uw arts om advies te vragen. Ik houd een doosje thuis om in te kunnen grijpen bij een herhaling van een urineweginfectie.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba D-Mannose 500Mg V-Caps kopen

Je kan Deba D-Mannose 500Mg V-Caps van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties