DAX Allroundzeep 150 ml

DAX  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 3,37
€ 3,03
(€ 2,02 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,34)
Bijsluiter van DAX Allroundzeep 150 ml

Omschrijving van DAX Allroundzeep

DAX Allroundzeep is een extra zachte en crèmige zeep voor het hele lichaam. Deze zeep kan gebruikt worden als zachte shampoo voor het haar en als verzachtende en aangename douchezeep. DAX Allroundzeep reinigt haar en huid zacht zonder ze uit te drogen en geeft u een fris gevoel.

De huid wordt dagelijks blootgesteld aan aanvallen van buitenaf, maar is geen onverwoestbare barrière. Je huid goed verzorgen is een doeltreffende manier om huidproblemen te voorkomen.
 
Door zijn samenstelling is Allroundzeep zacht voor de huid, ook bij veelvuldig wassen. DAX Allroundzeep is zowel verkrijgbaar in licht geparfumeerde als in niet geparfumeerde versie en heeft een pH-waarde van 5,5.

Indicatie

DAX Allroundzeep is een extra zachte en crèmige zeep voor het hele lichaam. Deze zeep kan gebruikt worden als zachte shampoo voor het haar en als verzachtende en aangename douchezeep. DAX Allroundzeep reinigt haar en huid zacht zonder ze uit te drogen en geeft u een fris gevoel.

Gebruik van DAX Allroundzeep

Breng aan op een vochtige huid, laat lichtjes opschuimen en spoel grondig af nadien. Geschikt voor de haren en als aangename douchezeep.

Ingrediënten DAX Allroundzeep

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL, BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, LAURETH-4, SORBIC ACID, FORMIC ACID.

Waarschuwing

Opslag en houdbaarheid
Bewaren bij kamertemperatuur in de goed gesloten originele verpakking.

Houdbaarheid
in de ongeopende verpakking
zie datumstempel. Houdbaarheid in de geopende verpakking: ongeveer 12 maanden. Milieu Alle verpakkingen zijn recycleerbaar en geven geen schadelijke stoffen vrij bij eventuele verbranding.
€ 3,37
€ 3,03
(€ 2,02 / 100 ml)

DAX Allroundzeep kopen

Je kan DAX Allroundzeep van het merk DAX , geproduceerd door DIALEX BIOMEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Douche > Douchegel
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Shampoo > Shampoo Normaal Haar
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Verzorgingsproducten
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handzeep