Dax Alcofree + Pomp 600 ml

DAX  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 13,58
€ 12,09
(€ 20,15 / l)
Bespaar 11% (€ 1,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Dax Alcofree + Pomp

DAX Alcofree is een 100 % alcoholvrij ontsmettingsmiddel en toch even doeltreffend als ontsmettingsproducten op basis van alcohol. Omdat DAX Alcofree een watergedragen product is dat geen alcohol bevat, is het minder toxisch en niet ontvlambaar. Daardoor is het uitermate geschikt voor toepassingen waarbij het gebruik van ontvlambare vloeistoffen beperkt moet worden.

DAX Alcofree is een alcoholvrij ontsmettingsmiddel voor de handen met een pH-waarde die gelijkaardig is aan die van de huid. Het product is dermatologisch getest, wat betekent dat het mild en zacht is voor de handen. 

Indicatie

DAX Alcofree is een 100 % alcoholvrij ontsmettingsmiddel en toch even doeltreffend als ontsmettingsproducten op basis van alcohol.

Verpakking: 1 x 600 ml fles inclusief pomp

Gebruik van Dax Alcofree + Pomp

-Was uw handen met water en zeep wanneer ze zichtbaar vuil zijn. 
-Breng een ruime hoeveelheid DAX Alcogel 85 aan op de droge en schone huid (ten minste tweemaal op het pompje drukken). 
-Wrijf uw handen grondig in, vergeet uw duimgreep niet. 
-Laat uw handen aan de lucht drogen

Typische toepassingsgebieden zijn de gezondheidszorg, medische en tandheelkundige verzorging, alsmede in de veterinaire klinieken. De producten zijn ook geschikt voor gebruik bij voeding en kinderopvang. Handontsmettingsmiddelen zijn ook handig in de thuisomgeving als u de verspreiding van besmettingen tussen gezinsleden wil tegengaan tijdens periodes met veel griep, verkoudheden en maagdarminfecties.
€ 13,58
€ 12,09
(€ 20,15 / l)
Product niet verkrijgbaar

Dax Alcofree + Pomp kopen

Je kan Dax Alcofree + Pomp van het merk DAX , geproduceerd door DIALEX BIOMEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne