Davitamon Pro-Immun D Baby+ 7,5 ml

Davitamon  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,98
€ 17,98
Bespaar 10% (€ 2,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Davitamon Pro-Immun D Baby+

Ondersteunt het immunsysteem

Combinatie van 200 miljoen melkzuurbacteriën en 10 µg vitamine D3
 
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus reuteri
 
Zonder suiker, lactose en bewaarmiddelen 
Eenvoudig te gebruiken pipet
Bacteria protection system

Bevat 200 miljoen melkzuurbacteriën, die dienstdoen als kleine helpers. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd uit twee stammen, Lactobacillus rhamnosus en Lactobacillus reuteri. Lactobacillus zit van nature in moedermelk. De twee stammen worden geproduceerd met behulp van een unieke gepatenteerde cryogene technologie, die de melkzuurbacteriën beschermt tegen externe invloeden tijdens de opslag en het transport.
 
Bovendien is aangetoond dat de twee stammen zeer goed bestand zijn tegen gal- en maagzuur. Dit zijn belangrijke factoren die een invloed hebben op de overleving van deze stammen. Dit product is met succes getest voor gebruik bij baby’s.

Eigenschappen

• Zonder suiker, lactose en bewaarmiddelen
• Lactobacillus rhamnosus
• Lactobacillus reuteri

Indicatie

Ondersteunt het immunsysteem

Gebruik van Davitamon Pro-Immun D Baby+

5 druppels per dag. Telkens 20 à 30 seconden goed schudden voor gebruik. De dop verwijderen en de fles in een verticale hoek houden. De druppels kunnen direct in de mond van de baby toegediend worden, of toegevoegd worden aan moedermelk, koude vloeistoffen of lauwe babyformules. Zet de dop na gebruik terug op de fles.

Ingrediënten Davitamon Pro-Immun D Baby+

Actieve bestanddelen per dosis % R.I.

Vitamine D3 200
Lactobacillus rhamnosus en
Lactobacillus reuteri: 200 mijoen CFU.Fructo-oligosachariden: 1,7 mg
Fructo-oligosachariden: 1,7 mg

Ingrediënten

Zonnebloempitolie (Helianthus annuus L), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Fructo-oligosachariden, Vitamine D3 (Cholecalciferol, Anti-oxidant: DL-alfa-tocoferol, middellange keten triglyceriden).

*R.I. = Referentie-Inname

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde of evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl. Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur (niet meer dan 25 °C) of gekoeld, beschermd tegen zonlicht en buiten het bereik van jonge kinderen. 1Bevat vitamine D3, die het immuunsysteem van uw baby, de opname van calcium en de ontwikkeling van gezonde tanden en botten ondersteunt.
€ 19,98
€ 17,98

Davitamon Pro-Immun D Baby+ kopen

Je kan Davitamon Pro-Immun D Baby+ van het merk Davitamon , geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D