€ 10,99
€ 7,58
(€ 30,32 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 3,41)
Promotie

GRATIS Davitamon Back To School drinkbus. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Omschrijving van Davitamon First Vitamine D Aquosum

Vitamine D zorgt ervoor dat het lichaam voldoende calcium uit het voedsel kan opnemen. Calcium is noodzakelijk voor een gezonde ontwikkeling van een stevig beendergestel en het gebit. Het is daarom van groot belang dat kinderen in de groei voldoende vitamine D krijgen. Onder invloed van directe zonnestraling maakt de huid vitamine D aan. Daarvoor is echter voldoende zon nodig en dat is in ons land niet het geval. Bovendien is voeding een te beperkte tweede bron van vitamine D zodat kinderen hierdoor te weinig vitamine D krijgen. Vitamine D is alhoewel vetoplosbaar, bij davitomon D aquosum in water gedispergeerd door een speciaal procédé. De druppels van davitomon D3 aquosum zijn daardoor ook geschikt voor kinderen met problemen bij opname van vetachtige stoffen.

Indicatie

Vlot verteerbare druppels op waterbasis die vitamine D bevatten voor uw baby.

Gebruik van Davitamon First Vitamine D Aquosum

5 druppels per dag op een lepeltje te vermengen met de voeding of drank

Ingrediënten Davitamon First Vitamine D Aquosum

Water, Sacharose, Emulgator (polysorbaat 80), Bewaarmiddel (kaliumsorbaat), Anijsolie, Antioxidanten (citroenzuur, Vitamine D (cholecalciferol), Stabilisator (glycerol), Middellange keten triglyceriden,

Samenstelling
5 druppels: vitamine D3 = 10 µg = 400 I.E.,
Davitamon First Vitamine D Aquosum 25 ml
€ 10,99
€ 7,58
(€ 30,32 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon first vitamine d aquosum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ce petit flacon est assez facile à utilisé, le débit est assez rapide ce qui est bien quand on a un petit bébé à qui on doit tenir la bouche ouverte. Mon bébé l'adore, ça passe tout seul!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, zoontje neemt elke dag deze druppeltjes in. Werden voorgeschreven door onze kinderarts. Hebben de smaak van venkel waardoor de kinderen er geen probleem van maken om deze in te slikken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nodige vit D die een baby nodig heeft..... Is geweldig dat er tegenwoordig zo op gehamerd word kinderen dit te geven voor botten en weerstand. Prima produkt....wij geven dit voor onze kleinzonen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze Davitamon First Vitamine D Aquosum vitamine D druppels dagelijks voor onze baby. De dosering is makkelijk door het handige tuitje. Wij gebruiken een lepeltje om ze te geven, of in de pap kan ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine voor baby’s in flesje, 5 druppeltjes per dag, je kunt deze maanden gebruiken en ze worden beschermt tegen koude enzovoort ... deze is goedkoper dan in de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk een flesje Vitamine D dat niet overal vettige vlekjes nalaat. Veel gemakkelijker in gebruik door de waterachtige oplossing en laat geen vettig laagje achter in haar waterflesje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hetzelfde als apotheek maar hier is het goedkoper Vitamine D voor baby's, ze krijgen 5 druppeltjes per dag, je kunt dit ook druppeltjeS in hun voeding geven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij mijn kind gebruik het van zijn eerste dag. Het is aangenaam voor de baby. Het is gemakkelijk om juiste hoeveelheid te doseren. Een fles gaat echt lang mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot de leeftijd van zes jaar is het aangeraden om vitamine D te blijven geven. Mijn beide kindjes nemen dagelijks de druppeltjes zonder enig probleem, waarschijnlijk door de lekkere anijssmaak!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elke morgen geven we 5 druppeltjes van deze vitamine D aan onze baby. Behalve dat het gezond is, vindt ons kleintje het ook eens lekker. Ze smakt dan lekker nadat ze de vitaminetjes gekregen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is ons door de kinderarts en kind en gezin aangeraden. Wij volgen graag hun advies op omdat het in België niet vaak mooi weer is wil ik mijn zoontje toch genoeg vitaminen geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter krijgt het dagelijks al van haar geboorte. Erg makkelijk zo een paar druppeltjes in haar mond laten vallen. Handig klein om overal mee te nemen waar nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gebruiksvriendelijk flesje met vitamine D. Omdat het op waterbasis is, laat het flesje geen vettige oliesporen na. (Geen kringen, geen vettig flesje)

Davitamon First Vitamine D Aquosum kopen

Je kan Davitamon First Vitamine D Aquosum van het merk Davitamon, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Vitamine D