Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante - Droge Huid 50 ml

Darphin  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 170,00
€ 153,00
(€ 306,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 17,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante - Droge Huid

Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante
Voor iedereen met een extreem vermoeide, verslapte en droge huid. Na een facelift of in plaats hiervan. Verstevigt de gezichtscontouren. Een complete anti-verouderingsverzorging die de rimpels en de gelaatscontouren verstevigt. De droge huid wordt sneller hersteld, voelt weer comfortabel aan en hervindt haar jeugdige glans.

Indicatie

Een complete anti-verouderingsverzorging die de rimpels en de gelaatscontouren verstevigt.

Gebruik van Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante - Droge Huid

‘s Ochtends en ‘s avonds. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gelaat en de hals. Zachtjes inwerken met draaiende bewegingen van de vingertoppen.

Ingrediënten Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante - Droge Huid

Actieve bestanddelen: Deepsane (Polysaccharide): dit nieuwe ingrediënt stimuleert de cellen direct. Soja extract: voorkomen de tekenen van veroudering. Tarweproteïnen: verstevigt de cellen. Vitamine A: stimuleert de natuurlijke functies van de cellen. Vitamine E: om vrije radicalen te bestrijden. Vitamine C: regenereert en stimuleert. Native essence*: zeekristal-extract rijk aan Omega 3 en 6. Deze stimuleert de aanmaak van cermiden III-IV en herstelt de natuurlijke bescherming van de huid. Karité- en mango boter en cranberry olie (veenbes): rijk aan Omega 3 en 6 essentiële vetzuren. Niet verzeepbare delen van soja: geeft extra comfort en bescherming voor de droge huid.


€ 170,00
€ 153,00
(€ 306,00 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante - Droge Huid kopen

Je kan Darphin Stimulskin Plus Crème Lissante Raffermissante - Droge Huid van het merk Darphin , geproduceerd door ESTEE LAUDER COMPANIES-DARPHIN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Darphin Stimulskin Plus of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht > Anti-Rimpel