Farmaline Logo

Product niet verkrijgbaar

Bekijk het product hieronder als alternatief!
Protectis Adult 60 kauwtabletten
Protectis Adult 60 kauwtabletten

Tijdelijk cashback actie bij het invullen van dit formulier.Protectis® Adult is een voedingssupplement.Het natuurlijke evenwicht van je darmflora ...

60 kauwtabletten

€ 40,95
€ 24,57
Op voorraad

€ 29,95
€ 25,46 Bespaar 15%
Product niet verkrijgbaar
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 29
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Wat is histamine? 
Histamine behoort tot de biogene amines en wordt geproduceerd in het menselijk lichaam, waar het dienst doet als boodschappermolecule die signalen overbrengt. De aanbreng van histamine gebeurt ook via bepaalde voedingsmiddelen, vooral dan diegene die een lang rijpings- of fermentatieproces hebben ondergaan. Naast voedingsmiddelen rijk aan histamine heb je ook voedingsmiddelen die men “histamine-liberatoren” noemt. Zij stellen histamine vrij in ons lichaam. 

Hoe wordt het verteerd? 
Histamine afkomstig uit voeding wordt verteerd in het darmlumen door het enzym DiAmine Oxidase (DAO). Alcohol, bepaalde geneesmiddelen, tijdelijke stresssituaties, hormoonschommelingen, … kunnen de optimale werking van dit enzym verhinderen. 

Wat is histamine-intolerantie? 
Wanneer er een onevenwicht bestaat tussen de afbraak en de toevoer van histamine, spreekt men van histamine-intolerantie. Dit onevenwicht kan veroorzaakt worden door een combinatie van een verminderde werking van het DAO, een hoge inname van histaminerijke voeding en het eten van die zogenaamde “histamineliberatoren”. Bij histamine-intolerantie stapelt histamine zich op in het darmkanaal en wordt die opgenomen in het lichaam waar het op verschillende niveaus reacties uitlokt. Dit kan gaan van huidproblemen zoals rode vlekken, hoofdpijn of migraine, een loopneus tot verteringsproblemen. De ongemakken lijken zeer sterk op die van allergie maar het is geen échte allergische reactie, maar een intolerantie. 

Wat doet DaosiN ®? 
DAOSiN® is dieetvoeding voor medisch gebruik dat het enzym DAO aanbrengt en op die manier de werking van het lichaamseigen enzym versterkt. DAOSiN® helpt het teveel aan histamine te verteren, waardoor het evenwicht opnieuw hersteld wordt.

Indicatie

Ongemakken van bepaalde voeding? Rode vlekken, hoofdpijn, loopneus, maag-en darmongemakken, hartkloppingen, … DAOSiN® verbetert de vertering. 

Wanneer te gebruiken? Symptonen in geval van histamine intolerantie: 
 • Gastro-intestinale problemen (vb. diarree, maagpijn, krampen, flatulentie) 
 • Hoofdpijn, migraine 
 • Huiduitslag, urticaria, jeuk 
 • Astma, ademhalingsmoeilijkheden 
 • Braken, nausea, tachycardie 
 • Rhinitis

Gebruik

Neem 15 minuten voor de histaminerijke maaltijd één capsule met een glas water. Je mag tot drie capsules per dag innemen (wat overeenkomt met drie histaminerijke maaltijden per dag).

Kauw niet op de capsule, maar slik ze in haar geheel in. Zo komt de inhoud ongestoord via de maag in je darmen terecht. Heb je problemen met slikken? Open de capsule dan en slik de inhoud samen met wat water in.

Neem je regelmatig geneesmiddelen in? Vraag je arts of apotheker dan of een van hun werkzame bestanddelen ervoor kan zorgen dat je lichaam minder histamine uit voeding kan afbreken.

Ingrediënten

Stabilisator: microkristallijne cellulose; capsule: hydroxypropylmethylcellulose; sacharose; L-ascorbinezuur (vitamine C); rijstzetmeel; coatingmiddel: schellak; stabilisator: hydroxypropylcellulose; proteïne-extract uit varkensnieren (0,1 % diamineoxidase); vulmiddel: polyvinylpolypyrrolidon; oplossingsmiddelen: talk; gemodificeerd zetmeel; verdikkingsmiddel: natriumcarboxylmethylcellulose; bevochtigingsmiddel: glycerine.

Waarschuwing

DAOSiN® bevat geen gluten of lactose.
DAOSiN® is niet geschikt voor vegetariërs omwille van de dierlijke oorsprong van het enzyme.
Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Het produkt moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
Daosin 30 capsules
€ 29,95
€ 25,46
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Daosin 30 capsules
€ 29,95
€ 25,46
Product niet verkrijgbaar

Doe uw prijsvoordeel !

Combineer dit product met

Bekijk het product hieronder als alternatief!

Klanten die dit kochten, kochten ook

RedPoints | Farmaline.be

Laatste reviews en ervaringen met Daosin

Schrijf een review
Toon alle reviews
 • Klant Delphine gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Het is de prijs waard!

  Als histamine-intolerant persoon heb ik soms de behoefte of het verlangen om voedsel of dranken (alcohol) te consumeren die histamine bevatten. Als ik Daosin 15 min. van tevoren inneem, kan ik zonder bijwerkingen een kleine hoeveelheid histaminerijk voedsel/drank nuttigen. Erg handig, de prijs waard! Ik zou aanraden

 • Klant Rita gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Super interessant

  Ik adviseer farmaline bcp interessanter en een snelle beta

 • Klant Mariann gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  4 van 4 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Goed produkt

  Ik kan terug een aantal zaken eten zonder hoofdpijn! Gelukkig ondertussen ontdekt waarop ik reageer. 1 pilletje voor het eten of zelfs tijdens en nadien geen hoofdpijn meer ... zalig.

Toon alle reviews

Daosin kopen

Je kan Daosin van het merk Daosin , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding

Daosin