€ 2,65
€ 2,12
Bespaar 20% (€ 0,53)

Omschrijving van Damhert Tea Time Stoelgang Thee

De Damhert Tea Time Stoelgang Thee is een heerlijk verfrissende kruidenmengeling die op een natuurlijke wijze onze spijsvertering bevorderen.
- Venkel: wordt gewaardeerd voor haar heilzame werking op de spijsvertering, kalmeert de darmen en heeft een positief effect op winderigheid en krampen.
- Sennapeulen & bladeren: bevatten een natuurlijk laxeermiddel dat een 6 tot 12h na het drinken begint te werken voor een vlottere stoelgang.
- Hibiscus: bevat antioxidanten en heeft een vochtafdrijvende werking
- Citroenkruid: werkt dan weer bevorderlijk voor de vertering van de maaltijd 
- Anijs & kummelzaadjes: hebben een positieve invloed op de vorming van darmgassen en dat opgeblazen gevoel

Indicatie

Een frisse kruidenthee die de moeizame stoelgang helpt te bevorderen.

Gebruik van Damhert Tea Time Stoelgang Thee

Neem één builtje thee en voeg kokend water toe. Wacht gedurende 6 min om de thee te laten trekken en de kruiden optimaal te laten vrijkomen in de drank.

Ingrediënten Damhert Tea Time Stoelgang Thee

Sennevrucht, senneblad, citroenkruid, venkel, anijs, hibiscus, kummelzaadjes.

Inhoud: 40g

Waarschuwing

Niet gebruiken onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts bij zwangerschap of borstvoeding. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.Droog en afgesloten bewaren.
Damhert Tea Time Stoelgang Thee 20 zakjes
€ 2,65
€ 2,12

Laatste reviews en ervaringen met Damhert tea time stoelgang thee

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik gewoonlijk de thee van Denolin : dit product hier is een waardig alternatief : werkt even doeltreffend, is aangenaam van smaak en bovendien budgetvriendelijker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de thee regelmatig. Het is een lekkere thee die echt werkt. Ik heb geen last van moeilijke stoelgang meer. Ik drink hem 's avonds en 's morgens kan ik naar het toilet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij moeilijkheden met de stoelgang is dit een zeer goede thee. Ik drink s'avonds een tas thee en in de morgen ga ik zonder moeite naar het toilet. Natuurlijk niet alle dgen doen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb met deze theezakjes weinig tot geen verschil gemerkt, dus voor mij niet echt een aan te raden product, ik ga dit in de toekomst niet meer kopen, liever een gewone thee dan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als je met verstopping zit, is deze thee een echte aanrader. Als je het teveel gebruikt, krijg je al snel diarree, dus goed doseren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de thee smaakt verrassend lekker, en werkt ook goed, maar moet wel 2 zakjes per dag nemen. ik hoop maar dat het geen gewenning wordt.Leuk met die korting erbij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijke thee. ,maar merk niet veel dat de stoelgang beter is geworden. Omdat hij zo heerlijk smaakt Ga ik hem zeker weer bestellen en ook andere uitproberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede thee met aangename smaak. Geeft inderdaad ook vlotte stoelgang zonder krampen of andere bijwerkingen. Ik gebruik het niet elke dag, maar enkel af en toe als '"hulpmiddel"
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De thee gebruik ik nu een week. Eerst merkte ik nog niet veel verandering qua stoelgang met 1 kopje thee 's avonds. Maar na paar dagen werd ontlasting zachter. Dus ga ik nog even door
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn Echtgenote die dit product genomen heeft is momenteel in behandeling in de kliniek voor het niet kunnen naar het toilet gaan. Het ligt zeker niet aan uw product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden ,al veel geprobeerd maar helpt na inname van 2X zeker aan te raden met mensen die problemen hebben met de stoelgang geen medicatie nodig maar wel op een natuurlijke manier geholpen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik slik al meer dan een jaar 30mg morfine per dag en heb al heel wat zakjes movicolon of iets dergelijks gebruikt met lang miet zo veel resultaat als met deze thee. Mijn vriendin kwam een paar weken geleden met deze thee aanzetten en ik was verbluft met het resultaat de volgende dag. Sinds die drink ik regelmatig deze thee bij haar en heb daardoor besloten om het zelf te bestellen. Nu even wachten tot het binnen is en dan kan ik elke dag lekker gaan genieten van deze thee en de werking die er bij komen. Super thee gewoon
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze thee is de perfecte oplossing als je moeilijkheden hebt met de stoelgang de thee werkt zonder krampen,heeft een zachte smaak en werkt perfect s'avonds voor het slapengaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik deze thee al jaren ,maar wist niet dat jullie hem ook hadden!voor mij is dit een topproduct en voor velen van mijn vrienden ook,daarom dat het wel dikwijls zal gebeuren dat ik het bestel!niet iedereen is er tevreden over maar dat zal van persoon tot persoon afhangen.van mij mag je zeker verwachten dat ik het nog dikwijls zal bestellen,voor mij zeker een dikke 5 en zelfs meer! met dank, groeten sandra
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product, goedkoper of in een buurtwinkel. Thee niet te lang laten trekken, anders te slappe stoelgan Lekker om te drinken, goede smaak Een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename smaak, moet vaak naar WC, buikpijn, zeer goede transit, efficiënt van bij de eerste keer indien men veel last heeft van constipatie. Ik heb ze besteld in de kader van een dieet nadat ik de positieve reacties heb gelezen heb ik me laten verlijden. Ik ben juist begonnen dus we zullen zien op termijn. niet meer dan 2 sachets per dag gedurende tien dagen om ernstige problemen in de darmen en colon te voorkomen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgvuldig en snelle levering, uitstekend product aanbevelen aan al degenen die darmproblemen hebben, zeer effectief zonder te agressief te zijn voor de darmen. Bovendien helpt het ook om af te vallen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat ik voorheen niet kende, maar waarover ik zeer tevreden ben, aangezien ik grote transitproblemen heb, zou ik het nog eens bestellen en ik raad het jullie ook aan!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed om naar het toilet te gaan, maar je moet het niet gebruiken op het werk :) Doeltreffend en het stimuleert goed! Maar een beetje buikpijn, maar voor de rest werkt het goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend! Je moet het wel 's avonds innemen zodat je de volgende ochtend effect ziet want anders riskeer je overdag problemen te ondervinden...redelijk goede smaak, ik raad het aan in geval van tijdelijke constipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend en niet te sterk zoals bij bepaalde transitstimulerende thee. Ik raad het aan iedereen aan die ik ken, gewichtsverlies gegarandeerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product dat perfect je transit regelt. Het is een product dat ik sterk aanraad, het zorgt ervoor dat je je goed voelt en het vermijdt het opgeblazen gevoel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee doet echt wat het belooft. Ik ben tevreden. Het reguleert de spijsvertering en zorgt voor een goede darmtransit. Het wordt aangeraden voor constipatie en gewichtsverlies.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is handig om makkelijk gewicht te verliezen. 1 zakje voor een prachtige lijn. 4 kg afgevallen in 1 week, ik bevestig dat het waar is. Bravo!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijk tevreden over dit product dat mij en mijn echtgenote helemaal tevreden stelt. Een klein minpuntje: gebrek aan dosering en aanbevolen behandelingsduur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is helemaal doeltreffend, ik raad het daarom aan. Een aangename smaak, het gebruik is gemakkelijk en natuurlijk. Ik gebruik het elke dag, het is effectiever dan een medicijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Damhert thee voor transit is heel doeltreffend, het product werkt redelijk snel. Wees dus voorzichtig met de dosering. Het heeft bovendien geen slechte smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Tea Time besteld, zeer snelle en verzorgde levering, ik raad het aan want het werkt echt, werkt na enkele uren en daarna kan je niet meer zonder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Geen stoelgangsproblemen meer. Product zonder gevaar, neem niet meer dan twee per dag want anders riskeer je je stoelgang in de war te brengen. Snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden met de thee, aan iedereen aan te raden, u zal gewicht verliezen maar uw dagen doorbrengen op het toilet. Aarzel niet om te bestellen, betrouwbare website.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het probleem van een trage transit... ik heb de Damhert Tea Time geprobeerd en ik kan er niet meer zonder! Het regelt mijn transit op een zeer efficiënte manier. Ik drink één tas 's avonds en het effect toont zich meteen de volgende ochtend. Het is zo doeltreffend dat ik denk dat men het zeker niet de hele door moet drinken. Het is mijn nummer één afslankproduct!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een super goede thee en het werkt zeer goed zoals ik had verwacht, maar houd tussentijdse pauzes dat zal beter zijn. Dus ik heb mijn humeur om te eten terug gevonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik raad het sterk aan aan iedereen die gewicht wil verliezen, het is zeer doeltreffend! Damhert Tea Time heeft een aangename smaak en is zeer natuurlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een super product, ik neem het niet in om gewicht te verliezen maar simpelweg om een goede stoelgang te hebben, ik neem 3 theezakjes per dag, ik verkies dit product want het is natuurlijker dan laxeermiddelen in tabletvorm die ik vroeger nam.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er tevreden over.Wanneer ik de thee in de avond drink dan heb ik in de morgen een goede stoelgang. Dat is voor mij, net zoals bij iedereen belangrijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer gelukkig met dit product dat ik gebruik sinds een aantal weken. Geen probleem meer met de stoelgang en ook een zeker goed gevoel. Ik raad het iedereen aan zonder zorg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend en snelle gewichtsverlies! Ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed, aangename smaak, 2 keer per dag is voldoende indien je constipatie hebt, anders is 1 genoeg om naar toilet te gaan, ik raad dit product sterk aan, enkel positiefs!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geniaal, actief vanaf het eerste gebruik, ik die lijd aan grote constipatieproblemen ben zeer tevreden over dit product! Ik raad het 200% aan mensen aan die lijden aan stoelgangszorgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend!! Deze thee heeft onmiddellijk effect! Grote stoelgangen de volgende dag en gemakkelijk gewichtsverlies! Ik raad het aan! Ik heb 3 pakketten gekocht voor het hele jaar!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wil graag de kwaliteit van de service v
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk verlost van constipatie. Tea time heeft een aangename, verfrissende smaak. 's avonds uitdrinken en 's morgens zonder probleem naar het toilet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik hou van dit product. Ik ben voorstander van deze kruidenthee voor zijn digestieve eigenschappen en versnelde spijsvertering na verschillende medische behandelingen en medicijnen die niets hebben gedaan. Een zakje 's avonds voor het slapengaan of 1 uur voor de maaltijd en de spijsvertering wordt de volgende dag terug normaal. Geweldig, wat kan ik nog meer zeggen. Bedankt Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkelijk doeltreffend voor stoelgangsproblemen: ik weet waarover ik spreek! Ik heb chronische constipatie en ik heb veel dingen geprobeerd zonder grote resultaten tot Tea Time...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. 's Avonds een zakje Tea Time voor de televisie...En de stoelgang is de volgende ochtend perfect. Ideaal voor luie darmen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer doeltreffend. Goede smaakt en geeft geen buikpijn in tegenstelling tot vele andere medicijnen voor de stoelgang. Ik ben er zeer tevreden over en ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede thee, effect overeenkomstig aan hetgeen beschreven is op de omschrijving en ook aan mijn verwachtingen. De smaak is zeer goed en de thee trekt snel. Ik laat het 30 minuten trekken om het daarna zo goed als koud te drinken. Aan te raden aan zij die spijsverteringsproblemen hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend natuurlijk product, ik raad het echt aan. De smaak is aangenaam en het lost onmiddellijk de stoelgangsproblemen op. Twijfel niet om het aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer zeer doeltreffend, ik raad het aan, aangename smaak en makkelijk te gebruiken. Ik zou het opnieuw bestellen. Fijn om te gebruiken, simpele verpakking, zeer goed merk.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het moment 3 dagen gebruik en nog steeds hetzelfde, vijfde dag zonder ontlasting. En geen gram verminderd. Moet ik er meer van nemen? Ik neem 's morgens een zakje ideaal gewicht en 's avonds een zakje stoelgang... Moet ik 's middags een zakje van het ene of het andere nemen om de sterkte te verhogen enz?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voldoet perfect aan mijn verwachtingen, ik raad het aan in mijn omgeving en zal het blijven aanraden. Een niet storende annijssmaak, perfect om 's avonds in te nemen zonder zorgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, ik ben zeer tevreden na een korte tijd gebruik van Damhert Tea Time Stoelgang met een klein takje citroenverbena om de smaak te verzachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee is extreem doeltreffend. De stoelgang worden versneld. Aangenaam om te drinken, laat het wel goed intrekken. Pas toch op want senna is sterk laxerend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Ik vertrouw op Farmaline: snelle levering en goedkoop product. Bedankt voor de goede service en website.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product 100% natuurlijk, enkel en alleen planten, voor mij heeft dit echt goed geholpen en de thee is echt heel aangenaam om te drinken want het heeft een zeer lekkere smaak!!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee is perfect wanneer ik een stevige maaltijd maak, drink ik 's avonds een kop. Ik raad het eerlijk gezegd aan want het werkt echt goed!!! Best een kuur van 3 maanden samen met een evenwichtige voeding, ik drink deze thee al drie jaar en ik ben er zeer tevreden over, vrouwen doe jullie zelf plezier, de zomer komt eraan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben fan van dit product, dit is niet de eerste keer dat ik het gebruik en ik vind het geweldig. 's Avonds in te nemen voor een doeltreffend resultaat, maar opgepast niet overdag innemen als er geen toiletten in je buurt zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee is erg goed en niet duur. Dit product heeft een goede smaak (naar mijn mening) en zijn doeltreffendheid dient niet te worden bewezen, het werkt snel en verschaft dus een gevoel van lichtheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben totaal heel tevreden met tea time thee stoelgang , ik heb zolang gekampt met mijn darmen om met mijn afvoering af te komen en eidelijk is het gelukt met deze produkt, tea time thee stoelgang . met de vriendelijke groeten astrid mundal
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je kan het verschil al opmerken van dag 1. Ik bestel dit product regelmatig. Ik zou het iedereen willen aanraden die gewicht wil verliezen. 1 advies: blijf kort bij het toilet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik heb deze thee drie jaar geleden gekocht. Een zakje elke avond voor vooral constipatie, ik vraag hun niet en vooral wanneer ik geen groene groente eet. Ik raad het jullie aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben van mijn constipatie verlost. Het is echt een ongelooflijke ervaring. Schitterend. Uren op de pot gezeten. De bril gaat niet meer omhoog bij ons thuis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De thee heeft een goede smaak en is zeer effectief om je darmbeweging te verbeteren. Je kan de positieve effecten de dag erna al opmerken. Natuurlijk product. ik beveel het aan aan iedereen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, maar persoonlijk helpt het mij niet om af te vallen, reinigt wel goed de darmen en dit zorgt voor een licht gevoel en het gevoel van opgeblazen gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik raad het aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, werkt snel, goede smaak, ik raad het aan alle personen met spijsverteringsproblemen aan en op lange termijn is er zelfs een gewichtsverlies.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik raad dit product aan iedereen die spijsverteringsproblemen heeft aan :)) Zeer geparfumeerd en zeer goede smaakt. Probeer het uit, u zult niet teleurgesteld zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, ik heb vertrouwen in Farmaline, snelle levering en goedkoop product, bedankt voor jullie kwaliteitsvolle service en jullie goede website.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, ik heb vertrouwen in Farmaline, snelle levering en goedkoop product, bedankt voor jullie kwaliteitsvolle service en jullie goede website.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effect op dag zelf, ik bestel het regelmatig. Bovendien heb ik dit product voorgesteld aan heel mijn familie aan de personen die gewicht dienen te verliezen. Maar je moet wel kortbij de toiletten blijven voor wanneer het komt hihiih.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effect op dag zelf, ik bestel het regelmatig. Bovendien heb ik dit product voorgesteld aan heel mijn familie aan de personen die gewicht dienen te verliezen. Maar je moet wel kortbij de toiletten blijven voor wanneer het komt hihiih.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakvolle thee en doeltreffend voor de darmtransit want de effecten zijn de volgende dag al waar te nemen. Natuurlijk product, ik raad het sterk aan. Uittesten is aannemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakvolle thee en doeltreffend voor de darmtransit want de effecten zijn de volgende dag al waar te nemen. Natuurlijk product, ik raad het sterk aan. Uittesten is aannemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik beveel deze thee aan maar opgelet dadelijk WC-effect. Dus denkt eraan want als je op uw werk bent is het gênant. Maar ik ben een persoon die 100% gehecht is aan het product tea time van damhert want als u zoals mij kampt met stoelgang problemen (want soms kon ik een heel week niet naar WC gaan) maar nu met de thee te drinken 's avonds ga ik oftewel de dag zelf nog naar WC of de volgende dag, niet een keer maar 2 tot 4 keren per dag dus GEWEEEEELDIG GOEDE AANKOOP
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Deze thee heeft een goede smaak. Het is doeltreffend en de prijs is interessant (beste prijs vergeleken met andere websites). Geen enkele zorg. Ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helemaal perfect, natuurlijk product dat goed werkt, gewichtsverlies gegarandeerd samen met een dieet! Helemaal aan te raden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede resultaten bij gebruik van eentje 's morgens en eentje 's avonds. De smaak is helemaal niet vies en je went er snel aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, ik heb vertrouwen in Farmaline, snelle levering en goedkoop product, bedankt voor jullie kwaliteitsvolle service en jullie goede website.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effect op dezelfde dag, Ik bestel het regelmatig. Ik heb hem trouwens aan heel mijn familie aanbeveeld die wenst gewicht te verliezen. Maar je moet wel bij de WC blijven wanneer het komt hihihi
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakvolle thee en doeltreffend voor de darmtransit want de effecten zijn de volgende dag al waar te nemen. Natuurlijk product. Ik raad het sterk aan. Uitproberen is blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product, ik heb het besteld en aangeraden aan verschillende vrienden die het ook hebben uitgetest en op hun beurt hebben aangeraden, bovendien zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend en de smaak is niet slecht, ik neem het met een geparfumeerde thee. Pas op niet te veel van gebruiken, het is echt doeltreffend!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken deze thee sinds lange tijd en ik vind het enorm efficiënt! Deze thee helpt me om me beter in mijn vel te voelen, mijn transit is ook verbeterd, de prijs is heel redelijk! Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend, echt verbazingwekkend, een beetje kolieken in het begin maar dat gaat snel weg. Ik raad het aan vele vrienden aan en het heeft echt succes vooral voor wij vrouwen en onze constipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, snelle en verzorgde levering ! Snel en doeltreffend resultaat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt heel heel goed, ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en bovendien ken ik mensen die ook geïnteresseerd zijn dus ik zal zien voor een volgende bestelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is op mijn maat gemaakt. Het voldoet aan mijn verwachtingen zoals beschreven. Ideaal om het lichaamsgewicht te behouden, of voor zij die hun lichaamsgewicht willen verlagen. Belangrijk is ook de verandering van voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de laxerende thee bij uitstek!!! Ik heb tot op de dag van vandaag geen betere thee gevonden!!!! Ik raad sterk aan deze thee 's avonds te gebruiken voor een resultaat de volgende ochtend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, ik bestelde vroeger bij Amazone maar gezien de prijs en identieke goederen zijn jullie de beste dus jullie hebben er een klant bij. Groeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product tegen constipatie en met een zeer aangename smaak, voor mij is slechts een kop per dag ('s avonds) twee keer per week genoeg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor de reiniging van het lichaam. Kwaliteitsvolle kruiden die zorgen voor een detox die iedereen minstens één keer per week zou moeten doen indien nodig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakvolle thee, het is nu al twee weken dat ik het iedere avond drink en ik voel me beter, ik raad het jullie aan. Geen enkele bijwerking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakvolle thee, het is nu al twee weken dat ik het iedere avond drink en ik voel me beter, ik raad het jullie aan. Geen enkele bijwerking.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wilde weten hoe vaak ik het moet innemen; één keer per dag of meer en hoelang ik de behandeling moet voortzetten. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product, wel niet te veel van drinken, aangenaam om te drinken, zeer aantrekkelijke prijs voor dit product en vele andere in vergelijking met jullie concurrenten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tea Time Stoelgang van Damhert is zeer doeltreffend, sinds ik het neem heb ik geen last meer van opgeblazen gevoel, ik voel me ook lichter. De levering is zeer snel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed, ik doe nu al een paar keer een kuur van vier maanden met resultaat!!! Ik heb meer dan 6 kilo verloren in een maand, ik neem het elke avond na de maaltijd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Damhert Tea Time Stoelgang is zeer bevredigend, niet buiten gaan na het hebben gedronken want het resultaat is zeer krachtig, zorg ervoor dat je je niet te ver van een toilet bevindt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product dat toelaat gewicht in stand te houden wanneer je normaal eet of gewicht te verliezen bij een dieet. Het is echter niet altijd evident om dit product in te nemen door de plaats waar je je bevindt (geen wc).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nu al enkele maanden dat ik afwisselend beide theesoorten inneem en ik ben zeer tevreden. Ze verschaffen een goed gevoel en helpen bij de eliminatie van afvalstoffen in de darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, zeer goed product en een concurrerende prijs. Ik raad het aan. Zeer snelle levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend voor zij die last hebben van chronische constipatie, zeer tevreden over dit product. Ik raad het zeer sterk aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een fan van deze laxerende thee. Het is echt zeer doeltreffend en ik heb het al aangeraden aan mijn beste vriendin die er ook zeer tevreden over is. Zonder twijfeling te consumeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideale thee voor trage darmen, een drankje in de avond voor een gewaarborgd inkomen in de ochtend, bij zonsopgang, geen pijn meer en zeer aangenaam om te drinken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldige thee om de darmen te reinigen en een grote maaltijd te elimineren. Maar ik raad aan om het niet alle dagen te drinken, het is te veel en inderdaad het bevorderd de transit!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product zeer efficiënt met of zonder dieet het werkt! Ik heb geen 5 gegeven omwille van de smaak dat is al anders is het een zeer goed product ik beveel dit product aan aan al die wensen gewicht te verliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficiënt!!!! tijdige levering. Neem in acht de dosering en een eenvoudige gebruik. Als je echt gewicht wilt verliezen is dit de goede manier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt echt! Snel en efficiënt, eerst aangekocht voor een stoelgang probleem en uiteindelijk bovenop 3 kg verloren in een week tijd en stoelgang niet meer zo traag! Plotseling is het ook een afslankend bondgenoot!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  PERFECT HELPT GEWICHT TE VERLIEZEN IK HEB GEEN SPIJT VAN DEZE AANKOOP EN IK BEVEEL HEM AAN AL DEGENE DIE OOK DARMPROBLEMEN HEEFT EN WILT EEN IDEALE GEWICHT BEREIKEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee werkt erg goed voor mij, Ik raad het aan voor degenen die problemen hebben met doorvoer en constipatie het effect is snel enige tijd na het drinken

Damhert Tea Time Stoelgang Thee kopen

Je kan Damhert Tea Time Stoelgang Thee van het merk Damhert, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Winderigheid
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering