€ 8,77
€ 6,84
Bespaar 22% (€ 1,93)
Promotie 22% korting
Bijsluiter van D-Tri 1000 100 tabletten

Omschrijving van D-Tri 1000

D-TRI1000 is een voedingssupplement op basis van vitamine D. Vitamine D draagt bij tot het behoud van gezonde botten, een gezonde spierfunctie, een goede werking van het immuunsysteem.

Vitamine D wordt beschouwd als de zon-vitamine. Ons lichaam produceert deze vitamine zelf wanneer voldoende zonlicht de huid bereikt. In onze contreien is de lichaamseigen productie echter meestal onvoldoende. Zeker tijdens de koude en natte maanden produceert ons lichaam te weinig vitamine D omdat onze huid niet genoeg zonlicht ontvangt. Naarmate mensen ouder worden, vermindert het vermogen om vitamine D te produceren. Als het lichaam zelf geen of onvoldoende vitamine D produceert, dan moet een grotere hoeveelheid aangeleverd worden via de voeding. Hoe korter de tijd dat een persoon is blootgesteld aan zonlicht, hoe groter de nood aan vitamine D via de voeding. Vitamine D is slechts voldoende aanwezig in enkele voedingsmiddelen, bv. vis zoals paling, forel en zalm. Je moet bijvoorbeeld elke dag ongeveer 100 g zalm eten om voldoende vitamine D binnen te krijgen, wat slechts een beperkt aantal personen doen. In België vertoont meer dan 50 % van de bevolking een tekort aan vitamine D!

Indicatie

D-TRI 1000 is aangeraden  
Bij personen die weinig tijd buiten doorbrengen.
Bij personen die onvoldoende vitamine D krijgen via de voeding.
Tijdens de wintermaanden met weinig zonlicht.
Bij oudere personen.
Bij kinderen vanaf 11 jaar.

Gebruik van D-Tri 1000

1 tablet per dag

Ingrediënten D-Tri 1000

Elke tablet D-Tri bevat 1000 Internationale eenheden vitamine D (25 µg cholecalciferol).
Niet bewaren boven 25°C.

Waarschuwing

Gebruik dit product niet als u: overgevoelig (allergisch) bent aan één van de ingrediënten, lijdt aan teveel calcium in het bloed en/of urine, de neiging hebt om calciumrijke nierstenen te ontwikkelen, lijdt aan nierinsufficiëntie.
€ 8,77
€ 6,84

Laatste reviews en ervaringen met D-Tri 1000

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima product

  Na mijn behandeling van borstkanker werd ik aangeraden vitamine D te nemen. Ondertussen neem ik 5 jaar D-Tri 1000 tabletten en voel me er heel goed bij! Bijkomend voordeel: online zijn ze een stuk voordeliger dan bij de apotheker om de hoek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het lichaam produceert er geen

  Maar een dagelijkse inname van dit voedingssupplement houdt het lichaam op zijn best, het lijkt me effectiever dan sommige andere verpakkingen waar de inname maandelijks is. Het lichaam wordt het hele jaar door gevoed en er is geen gebrek aan. Bovendien is het niet erg duur voor een product dat de gezondheid beschermt!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  nieuw voor mij

  nieuw voor mij, dus nog geen idee, maar wel makkelijk te gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?

D-Tri 1000 kopen

Je kan D-Tri 1000 van het merk Madaus , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D