D-ixx Liquid 50 ml

€ 13,95
€ 9,63
(€ 19,26 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 4,32)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van D-ixx Liquid

D-ixx Liquid
D-ixx Liquid met veel Vitamine D3, opgelost in 50 ml MCT olie, met een aangename, natuurlijke frambozensmaak.

Een schitterend 100% natuurlijk product, zonder emulgatoren, zonder bewaarmiddelen, zonder water (dus ook zonder microbieel risico).

Een echt "familie" flesje, geschikt voor de hele familie, van zeer klein tot groot.

Indicatie

Bij vitamine-D tekort, zeer goed opneembaar.

Gebruik van D-ixx Liquid

1-5 druppels per dag.

Ingrediënten D-ixx Liquid

200 IU vitamine D3 per druppel (in olie)

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
D-ixx Liquid 50 ml
€ 13,95
€ 9,63
(€ 19,26 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met D-ixx liquid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kindjes maken er geen problemen van om de druppeltjes te drinken. Je kan het zien als een kuur. Tijdens de winter wanneer er minder zonlicht is, is dit zeker een extra aanvulling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was nogal vermoeid, eerst ben ik gestart met de ampullen van vitamine D, maar een vriendin raadde mij deze aan, awel ik ben op een week tijd al veel beter. 's Morgens 5 druppeltjes en klaar, ik ben zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moet regelmatig vitamine b12 gebruiken wegens maagoperatie waardoor opname van vitaminen uit vooeding niet goed gaat. Lekkere smaak. En heel de familie kan t gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D in een handige flacon met druppelaar. Hierdoor kan je gemakkelijk de juiste hoeveelheid bepalen. Ook de kinderen vinden hem heel lekker, hij smaakt naar frambozen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dezee vitamine D gebruik ik al een tijdje. Mijn bloedonderzoek geeft nu een duidelijke stijging aan.van vitamine D. Dit product is eenvoudig in gebruik, smaakt lekker.. Mooie verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D innemen in vloeibare druppelvorm is handig omdat zo het aantal dagelijkse eenheden precies te bepalen is. Dit is nodig als men nog een ander supplement inneemt, dat eveneens een geringe hoeveelheid vitamine D bevat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed vitamine D supplement voor baby's en jonge kinderen. Het smaakt beduidend minder zoet dan sommige andere producten op de markt, dus alleen al daarom is het een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel voor kindjes als volwassenen. Lekkere frambozensmaak, rechtstreeks op de tong of enkele druppels in wat melk of fruitsap. Heel makkelijk toe te dienen, wat erg belangrijk bij kindjes.

D-ixx Liquid kopen

Je kan D-ixx Liquid van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D