€ 13,95
€ 10,46
(€ 20,92 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 3,49)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van D-ixx Liquid

D-ixx Liquid
D-ixx Liquid met veel Vitamine D3, opgelost in 50 ml MCT olie, met een aangename, natuurlijke frambozensmaak.

Een schitterend 100% natuurlijk product, zonder emulgatoren, zonder bewaarmiddelen, zonder water (dus ook zonder microbieel risico).

Vitamine D is niet echt een "vitamine" zoals anders vitamines (A, C, E, B, ...) omdat het in theorie door het lichaam zelf kan worden geproduceerd. Daarvoor hebben we echter genoeg zon nodig. Onze huid produceert vitamine D met behulp van zonlicht. Vitamine D wordt dan ook de "zonnevitamine" genoemd. 

Voldoende zonlicht is in ons land helaas een probleem. We hebben relatief weinig zon in de winter en de zonnestralen zijn niet intens. Tijdens mooie zonnige dagen gebruiken we dan weer zonnebrandcrème om onze huid te beschermen tegen "gevaarlijke" stralen. Op deze manier verhinderen we de productie van voldoende vitamine D. We maken dus te weinig vitamine D aan. Een tekort aan vitamine D komt heel frequent voor. 

D-ixx Liquid is een echt "familie" flesje, geschikt voor de hele familie, van zeer klein tot groot.

Indicatie

Bij vitamine-D tekort, zeer goed opneembaar.

Gebruik van D-ixx Liquid

1-5 druppels per dag.

Ingrediënten D-ixx Liquid

200 IU vitamine D3 per druppel (in olie)

Bijwerkingen van D-ixx Liquid

Te langdurig of overmatig gebruik van supplementen kan leiden tot nadelige effecten op de gezondheid. Bovendien kan het nemen van supplementen, wanneer ze niet nodig zijn, leiden tot een onevenwicht in het lichaam. Voedingssupplementen kunnen ook ongewenste bijwerkingen veroorzaken als ze in combinatie met bepaalde medicijnen worden ingenomen.

Waarschuwing

 • in sommige gevallen het gebruik van dit voedingssupplement beperken, vermijden of verminderen. 
 • vraag steeds advies aan uw apotheker of behandelend arts
 • de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 
 • een voedingssupplement vervangt nooit een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet of een gezonde levensstijl. 
 • na opening op een koele, droge plaats bewaren. 
D-ixx Liquid 50 ml
€ 13,95
€ 10,46
(€ 20,92 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met D-ixx liquid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamine D werd ons al meegegeven in de kraamkliniek en we zijn het blijven gebruiken. De doseerpipet werkt gemakkelijk. We druppelen het rechtstreeks in de mond van onze zoon en die vindt het overheerlijk :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels worden van in de kraamkliniek aangeraden voor de eerste 2 levensjaren van de baby. Dit is een handige verpakking en mijn zoontje lacht altijd als ik de druppels bovenhaal, hij vindt ze erg lekker blijkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb de indruk dat dit product toch een snel resultaat geeft. Eenvoudig te gebruiken met pipet. Lekkere frambozensmaak. Ben er tevreden mee en ik raad deze vitamine dan ook aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kindjes maken er geen problemen van om de druppeltjes te drinken. Je kan het zien als een kuur. Tijdens de winter wanneer er minder zonlicht is, is dit zeker een extra aanvulling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was nogal vermoeid, eerst ben ik gestart met de ampullen van vitamine D, maar een vriendin raadde mij deze aan, awel ik ben op een week tijd al veel beter. 's Morgens 5 druppeltjes en klaar, ik ben zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moet regelmatig vitamine b12 gebruiken wegens maagoperatie waardoor opname van vitaminen uit vooeding niet goed gaat. Lekkere smaak. En heel de familie kan t gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D in een handige flacon met druppelaar. Hierdoor kan je gemakkelijk de juiste hoeveelheid bepalen. Ook de kinderen vinden hem heel lekker, hij smaakt naar frambozen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dezee vitamine D gebruik ik al een tijdje. Mijn bloedonderzoek geeft nu een duidelijke stijging aan.van vitamine D. Dit product is eenvoudig in gebruik, smaakt lekker.. Mooie verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D innemen in vloeibare druppelvorm is handig omdat zo het aantal dagelijkse eenheden precies te bepalen is. Dit is nodig als men nog een ander supplement inneemt, dat eveneens een geringe hoeveelheid vitamine D bevat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed vitamine D supplement voor baby's en jonge kinderen. Het smaakt beduidend minder zoet dan sommige andere producten op de markt, dus alleen al daarom is het een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel voor kindjes als volwassenen. Lekkere frambozensmaak, rechtstreeks op de tong of enkele druppels in wat melk of fruitsap. Heel makkelijk toe te dienen, wat erg belangrijk bij kindjes.

D-ixx Liquid kopen

Je kan D-ixx Liquid van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D