D-ixX 1000 120 capsules

€ 13,95
€ 11,16
Bespaar 20% (€ 2,79)
Op voorraad
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2017

Omschrijving van D-ixX 1000

Vitamine D is strikt gezien geen 'vitamine' zoals andere vitamines (A, C, E, B,...), omdat het theoretisch door ons lichaam zelf kan worden gefabriceerd. Maar hiervoor is voldoende zonlicht nodig. Onze huid maakt met behulp van de zon Vitamine D aan. Daarom wordt vitamine D ook "the sunshine vitamin" of "de zonnevitamine" genoemd.

Maar in ons land is voldoende zonlicht wel een probleem. We hebben tijdens de winter relatief weinig zon en de zonnestralen zijn niet intens en tijdens de mooie, zonnige dagen gebruiken we dan een zonnecreme om onze huid te beschermen tegen 'gevaarlijke' zonnestralen. Op die manier weerhouden we een voldoende aanmaak van vitamine D.

We maken dus duidelijk te weinig vitamine D. Bij bloedonderzoek komt vitamine D tekort zeer frequent voor.

D-ixX is speciaal ontwikkeld voor een optimale opneembaarheid van het vetoplosbaar vitamine D3.

Indicatie

Voedingssuplement met de zonnevitamine (Vitamine D) voor het hele gezin, het hele jaar door.

Het draagt onder meer bij tot de vorming en het behoud van sterke botten en gezonde tanden, een gezonde spierfunctie, tot een normale werking van onze natuurlijke weerstand en tot een normale opname en een normaal gebruik van calcium en fosfor.

Gebruik van D-ixX 1000

1 pareltje per dag, bij het ontbijt.

Ingrediënten D-ixX 1000

D-ixX 1000, met 120 zachte pareltjes met 1000 IU vitamine D3 in olijfolie, opgelost in 1 pareltje.

IU betekent “internationale eenheden”. 5 microgram (5 µg) komt overeen met 200 IU

Voordelen van D-ixX 1000 voor u zijn de voldoende hoge dosis (1000 IU), de opvallend goede opneembaarheid en de relatief lage prijs
D-ixX 1000 120 capsules
€ 13,95
€ 11,16

Laatste reviews en ervaringen met D-ixx 1000

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij laatste bloedonderzoek had ik genoeg Vit. D in mijn bloed, alhoewel ik maar om de twee dagen in pareltje neem, vind dit gemakkelijker en smakelijker dan de vloeibare olie. Je neemt het ook meer verdeeld over een langere periode.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu al meer dan een jaar D-ixx. Vorige week nog eens een bloedcontrole maar mijn cholesterol lijkt spijtig genoeg niet gedaald .... bij mijn echtgenoot daarentegen wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D nemen we al erg lang. Is sowieso een aanrader voor MS patiënten, maar ik nam ze ook tijdens mijn chemotherapie. Ik heb deze vlot doorlopen, wel melden aan je behandelende arts!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Altyd d te kort wegens darm operatie en maag altyd vitamine te kort d ixx goede aanvulling gebruik het reeds lang raad het iedereen aan met het wisselend zon te kort prima
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Via een specialist werd mij D-ixX aangeraden. Ik hecht veel belang aan een gezond leefpatroon. D-ixX kan bijdragen tot een comfortabel functioneren van mijn lichaam. Gemakkelijk in gebruik. Geen nevenwerkingen voor mij persoonlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima product, hele kleine capsules in een hoge dosering, die heel gemakkelijk zijn in te nemen. Dit alles tegen een hele scherpe prijs.1 capsule per dag is voldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  wij nemen dit product met zes personen in de familie dagelijks in en voelen ons daar vitaler mee. ouderdom van de personen varieert van 30 tot 85 jaar
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem sinds vorige jaar D-ixx capsules wegens te lage VIT D waarde in mijn bloed. bij laatste bloedcontrole bleek de waarde van mijn VIT D verdubbeld te zijn.de capsules zijn makkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoogstgedoseerde vitamine D preparaat. Ideaal voor mensen zoals ik die hun leven lang vitamine D moeten innemen omdat ze zo weinig van dit vitamine zelf aanmaken (hier in België hebben veel mensen er een tekort van wegens te weinig zonlicht en bleke huidtype).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamine D capsules zijn kleine bolletjes. Ze zijn zeer gemakkelijk in te nemen. Zeker niet te groot om snel door te slikken. Ze zitten in een handig potje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Over deze vitamine D kan ik voor mezelf nog geen duidelijk effect voelen,doch mijn vrouw merkt wel een verschil en wil er de hele winter mee doorgaan. Wij zijn wel 63 plussers!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze parels zijn moeiteloos in te nemen zonder smaak en geur, het is een goede keur om de wintermaanden met minder zon ,dus ook minder vitamientjes door te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een minder gekende huidziekte, Hailey-+Hailey. Sinds ik D-ixX inneem krijg ik minder aanvallen en genees ik ook sneller. De wonden worden niet meer zo ernstig zodat ik dan ook kan blijven doorwerken wat vroeger niet het geval was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamines D komen voor in de vorm van kleine transparante bolletjes die makkelijk te absorberen zijn, Het grote voordeel wat betreft de vitamine D kuur is precies de gemakkelijkheid in gebruik,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om een tekort van vitamine D aan te vullen. Zeker nodig in alle donkere en koude maanden. De capsules zijn goed in te nemen en niet te groot van vorm. Farmaline bezorgde ze aan huis in perfecte staat.

D-ixX 1000 kopen

Je kan D-ixX 1000 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D