Cystiphane Biorga en Shampoo Anti-haaruitval Nieuw Model 1 set

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 52,00
€ 45,76
Bespaar 12% (€ 6,24)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Cystiphane Biorga en Shampoo Anti-haaruitval Nieuw Model

Deze shampoo bevat een precursor van cystine en vitamine B6. Ook de weerstand en de elasticiteit van het haar wordt verbeterd. Daarnaast bevat de shampoo ook een complex tegen haaruitval op basis van zinkpyrithion.

Cystiphane Biorga is een voedingssupplement dat L-Cystine,Vitamine B6, Arginine en Zink samenbrengt. L-Cystine is een zwavelhoudend aminozuur en is één van de essentiële bestanddelen van de haren (18%) en de nagels (14%). L-Cystine draagt bij tot de synthese van keratine van het haar en de nagels. Het versnelt de voortplanting van de keratinecellen en beinvloedt de groei van haar en nagels positief. Vitamine B6 is onmisbaar bij het gebruik van L-Cystine. Arginine is een aminozuur dat in hoge concentratie aanwezig is in de actieve haarfollikels. Het heeft een aanvullende werking met L-Cystine. Zink is eveneens noodzakelijk bij de vorming van keratine. Daarenboven heeft het een negatieve werking op het enzym wat verantwoordelijk is voor de haaruitval. Cystine B6 stimuleert zo de groei van het haar en de nagels,zowel bij de man als bij de vrouw.

Indicatie

In geval van chronische of incidentele val haar (mannen en vrouwen)

Stimuleert de groei van haar & nagels

Gebruik van Cystiphane Biorga en Shampoo Anti-haaruitval Nieuw Model

3 maal per week op vooraf bevochtigd haar aanbrengen terwijl de hoofdhuid lichtjes wordt gemasseerd. Enkele minuten laten inwerken en vervolgens overvloedig spoelen. De behandeling herhalen indien nodig.

4 tabletten per dag tijdens de maaltijd gedurende 2 tot 3 maanden

Ingrediënten Cystiphane Biorga en Shampoo Anti-haaruitval Nieuw Model

Cystiphane Haar & Nagels: L-Cystine – Glansmiddel: Microcrystalline cellulose – Antiklontermiddel: Talc – Glansmiddel: Hydroxypropyl methylcellulose – Zinc sulfate – Firming agent: Sodium carboxymethyl cellulose – Anti-caking agent: Magnesium stearate – Arginine – Vitamin B6 – Coating agent: Stearic acid, Titanium dioxide, Carnauba wax – Colouring agent: Riboflavin.

Cystiphane Shampoo Haaruitval: AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDE MEA, ZINC PYRITHIONE, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PEG-80 GLYCERYL COCOATE, PYRIDOXINE HCL, TETRASODIUM EDTA, ZINC PCA, SODIUM POLYNAPHTHALENESULFONATE, SODIUM ACETATE, ACETYL CYSTEINE, SODIUM HYALURONATE, ISOPROPYL ALCOHOL.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 52,00
€ 45,76
Product niet verkrijgbaar

Cystiphane Biorga en Shampoo Anti-haaruitval Nieuw Model kopen

Je kan Cystiphane Biorga en Shampoo Anti-haaruitval Nieuw Model van het merk Bailleul Laboratoires , geproduceerd door LABORATOIRES BAILLEUL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Cystine B6 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Shampoo
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen