€ 26,00
€ 15,60
Bespaar 40% (€ 10,40)
Promotie 40% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Cystine B6

L-cystine (zwavelhoudend aminozuur) is een afgeleide vorm van cysteïne en één van de essentiële bestanddelen van het haar en de nagels. L-cystine speelt een rol bij de vorming van keratine in het haar en de nagels. Het versnelt de groei van cellen die rijk zijn aan keratine, wat een positieve invloed heeft op de groei van haar en nagels.

Vitamine B6 draagt bij tot de normale synthese van cysteïne. Het zorgt ervoor dat L-cystine kan worden opgenomen in de zones waarin keratine zich ontwikkeld. Het voedingsevenwicht tussen L-cystine en vitamine B6 is noodzakelijk, omdat een tekort aan vitamin B6 leidt tot een verminderde opname van L-cystine in het haar en de nagels.

Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar en gezonde nagels. Uw haar en nagels krijgen hun kracht en vitaliteit terug.
Zink helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Het bestrijdt de celveroudering door het haar en de nagels te beschermen tegen oxiderende milieu-invloeden (vervuiling, tabak, zon, enz.). Zo worden haar en nagels beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en worden ze sterker, dikker en mooier.

Indicatie

Verzwakt broos, futloss en slap haar en broze nagels.

Gebruik van Cystine B6

4 tabletten per dag, in 1 of 2 keer in te nemen, tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Cystine B6

L-cystine, vitamine B6, zink.

Waarschuwing

Ter aanvulling van een gevarieerde voeding en in het kader van een gezonde levenswijze.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Niet meer dan 4 tabletten per dag innemen.
€ 26,00
€ 15,60

Laatste reviews en ervaringen met Cystine B6

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Haaruitval

  Verminderde merkelijk na inname

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Cystine B6 120 tabletten

  Ik gebruik deze tabletten pas recent en merk toch reeds 'n verschil nl. geleidelijk minder haaruitval, hopelijk weldra meer resultaat

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super produit

  Pour la pousse des cheveux cystine c'est top !! Il faut faire absolument la cure minimum 3mois pour voir le résultat: cheveux plus dense, plus brillant et moins cassant !!

  Was deze beoordeling nuttig?

Cystine B6 kopen

Je kan Cystine B6 van het merk Bailleul Laboratoires , geproduceerd door LABORATOIRES BAILLEUL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Cystine B6 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen