€ 12,95

Omschrijving van Cuticle & nail remedy pen

Heb je last van lelijke en pijnlijke nagelriemen met velletjes? De Herôme Cuticle Night Repair voorkomt ontstoken en beschadigde nagelriemen. Het serum verlicht direct de druk op pijnlijke nagelriemen. Breng het serum 7 dagen voor het slapen gaan aan voor mooie zachte en verzorgde nagelriemen. Nooit meer beschadigde nagelriemen! Droge en gescheurde nagelriemen worden gekalmeerd en wondjes verdwijnen snel. 

Tip 
Leg het serum in je auto en handtas zodat je altijd en overal je droge nagelriemen kunt verzorgen. Mooie nagelriemen zijn voor iedereen mogelijk!

Indicatie

 • Kalmeert, verzorgt en herstelt de nagels en nagelriemen
 • Voor droge nagels en nagelriemen met problemen
 • Makkelijk in gebruik door handig kwastje

Gebruik van Cuticle & nail remedy pen

Breng het serum aan voor het slapen gaan gedurende één week. 
 
De Wonderpen is verpakt in een handig pensysteem. Wanneer er aan de achterzijde van de pen gedraaid wordt, komt er een druppel van het serum vrij. Het handige kwastje zorgt voor een makkelijke en snelle applicatie op nagels en nagelriemen. Met het kwastje mag de nagelriem gemasseerd worden. Leg het serum op uw nachtkastje zodat u het serum niet vergeet aan te brengen. Zo wordt u ’s ochtends met intensief gevoede en mooi verzorgde nagelriemen wakker!
€ 12,95

Laatste reviews en ervaringen met Cuticle & nail remedy pen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Een super gemakkelijk product, dat snel en makkelijk aangebracht wordt s'avonds! Heeft snel resultaat en hoort bij de dagelijkse verzorging s'avonds!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik ben zeer tevreden over deze nagelpen. Ik merkte direct resultaat na gebruik! Met twee dagen zijn de kloofjes weg. Deze pen is zeer gemakkelijk te gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Deze pen is uiterst gemakkelijk een aangewezen om op de nagels te gebruiken. Door een druk op staart van de pen wordt het penseel bevochtigd met het product en is gemakkelijk op nagels en nagelranden aan te brengen, zoals nagellak. IK heb reeds duidelijk resultaat na een week gebruik en ben er dus totaal voor gewonnen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cuticle & nail remedy pen kopen

Je kan Cuticle & nail remedy pen van het merk Herôme , geproduceerd door DIACOSMO BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels > Nagelriemverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Nagels > Nagelriemverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen