€ 34,40
€ 28,90
Bespaar 16% (€ 5,50)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Curcumix Plus

CURCUMIX PLUS van PharmaNutrics is een uniek complex met 315 mg Boswellia Serrata, 315 mg Biocurcumax (95% curcumine) en 52,5 mg Ribes Nigrum.

Curcumix Plus is een zeer hoog gedoseerde formule en kan gebruikt worden bij alle vormen van ontsteking en pijn.

Indicatie

CURCUMA remt de COX 2 ontstekingsweg op natuurlijke wijze zonder maag -en darmlast. Curcuma neutraliseert bij artrose en artritis de bindweeselafbrekende enzymen waardoor de integriteit van kraakbeen, spieren en pezen bewaard blijft. Het is goed voor de leverfunctie en ondersteunt de vetvertering. Curcuma stimuleert tevens ons immuunsysteem door de aanmaak van immunoglobuline G.

BOSWELLIA SERRATA werkt als COX 1 remmer zonder maag – of darmlast en kan zo dus als natuurlijke, veilige en krachtige ontstekingsremmer worden gebruikt bij ontstekingen en pijnen van het bewegingsapparaat en bij problemen van het maagdarmkanaal ( colitis ulcerose en ziekte van Crohn).

RIBES NIGRUM is bijzonder werkzaam bij ontstekingen en pijnen, bij artritis, artrose en reuma. Het heeft een sterke anti-oxydatieve eigenschap en werkt ontstekingsremmend door een cortisone like effect zonder bijwerkingen.

Gebruik van Curcumix Plus

Curcumix Plus is een zeer hoog gedoseerde formule en kan gebruikt worden bij alle vormen van ontsteking en pijn.

Gebruik: 1 à 3 tabletten per dag met de maaltijd
€ 34,40
€ 28,90

Laatste reviews en ervaringen met Curcumix plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede, volle samenstelling. Door deze tabletten te nemen, krijg je een boost omdat de ADH zeer hoog is. Ideaal voor als je ontstekingen hebt en deze op een natuurlijke manier probeert op te lossen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Curcumix Plus tabletten ben ik beginnen nemen nadat een ontsteking aan een van de schouderpezen hardnekkig bleef aanhouden. Reeds met twee pilletjes per dag is de ontsteking na een maand weggegaan. Dit formaat Is bovendien handig voor op reis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aanbevolen dosis per dag kurkumi is ontstekingswerend wordt beweerd. Ik probeer dit uit op eigen initiatief en hoop dat het mag baten tegen mijn schouderpijn
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik zie nog geen heilzaam effect. Ik denk dat we moeten wachten zoals elk ander supplement. Maar ik zal u op de hoogte houden. Ik beloof het.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een gebruik van een tweetal maanden begon dit produkt werkelijk zijn vruchten af te werpen. Ik heb veel minder last van ontstekingen en het produkt vermindert drastisch de pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Curcumix Plus werd mij sterk aanbevolen door mijn homeopaat. Ik heb de overtuigende indruk dat dit voedingssupplement mijn weerstand stevig aan het verhogen is. Het product wordt ook zeer goed verdragen door de maag.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik test dit product na succesvol te hebben geëxperimenteerd (voor een darm assimilatieprobleem) met een actief kurkuma-extract van een ander bedrijf dat veel te duur is geworden. Ik moet nog even wachten om de juiste dosering te vinden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk in te nemen, is goed te combineren met andere producten, is efficiënt en doeltreffend. In elk geval een heuse aanrader om dagelijks in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer krachtig middel tegen pijn en werkt onstekingsremmend, zelfs nog beter want het werkt niet op de maag,en het resultaat is ook positief dus ik raad het iedereen aan die vatbaar is voor ontstekeingen zoals o.a sporters,mensen met staand beroep enz...

Curcumix Plus kopen

Je kan Curcumix Plus van het merk PharmaNutrics, geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Pijn