€ 34,40
€ 28,21
Bespaar 18% (€ 6,19)
Product niet verkrijgbaar
Promotie 18% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Curcumix Plus

CURCUMIX PLUS van PharmaNutrics is een uniek complex met 315 mg Boswellia Serrata, 315 mg Biocurcumax (95% curcumine) en 52,5 mg Ribes Nigrum.

Curcumix Plus is een zeer hoog gedoseerde formule en kan gebruikt worden bij alle vormen van ontsteking en pijn.

Indicatie

CURCUMA remt de COX 2 ontstekingsweg op natuurlijke wijze zonder maag -en darmlast. Curcuma neutraliseert bij artrose en artritis de bindweeselafbrekende enzymen waardoor de integriteit van kraakbeen, spieren en pezen bewaard blijft. Het is goed voor de leverfunctie en ondersteunt de vetvertering. Curcuma stimuleert tevens ons immuunsysteem door de aanmaak van immunoglobuline G.

BOSWELLIA SERRATA werkt als COX 1 remmer zonder maag – of darmlast en kan zo dus als natuurlijke, veilige en krachtige ontstekingsremmer worden gebruikt bij ontstekingen en pijnen van het bewegingsapparaat en bij problemen van het maagdarmkanaal ( colitis ulcerose en ziekte van Crohn).

RIBES NIGRUM is bijzonder werkzaam bij ontstekingen en pijnen, bij artritis, artrose en reuma. Het heeft een sterke anti-oxydatieve eigenschap en werkt ontstekingsremmend door een cortisone like effect zonder bijwerkingen.

Gebruik van Curcumix Plus

Curcumix Plus is een zeer hoog gedoseerde formule en kan gebruikt worden bij alle vormen van ontsteking en pijn.

Gebruik: 1 à 3 tabletten per dag met de maaltijd
€ 34,40
€ 28,21
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Curcumix Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goede, volle samenstelling. Door deze tabletten te nemen, krijg je een boost omdat de ADH zeer hoog is. Ideaal voor als je ontstekingen hebt en deze op een natuurlijke manier probeert op te lossen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deze Curcumix Plus tabletten ben ik beginnen nemen nadat een ontsteking aan een van de schouderpezen hardnekkig bleef aanhouden. Reeds met twee pilletjes per dag is de ontsteking na een maand weggegaan. Dit formaat Is bovendien handig voor op reis.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  aanbevolen dosis per dag kurkumi is ontstekingswerend wordt beweerd. Ik probeer dit uit op eigen initiatief en hoop dat het mag baten tegen mijn schouderpijn

  Was deze beoordeling nuttig?

Curcumix Plus kopen

Je kan Curcumix Plus van het merk PharmaNutrics , geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Pijn