€ 33,99
€ 25,49
Bespaar 25% (€ 8,50)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Curcumed Bio PQ

Curcumed® Bio PQ tabletten bevatten een unieke combinatie van 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa) en 5 mg Bioperine® (piperine uit zwarte peper).
Curcumed® Bio PQ bevat het gepatenteerde Curcumin C3 Complex®, een innovatief en uiterst zorgvuldig geselecteerd Curcuma longa extract van een beproefde kwaliteit. Dit is een zeer hoog geconcentreerd (min. 64/1) extract uit 32 gram kurkumapoeder, met minimaal 95% curcuminoïden (totaalextract van curcumine, demethoxycurcumine en bisdemethoxycurcumine).
Kurkuma draagt bij tot de soepelheid van gewrichten, de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en het mentaal evenwicht*.

Wat is Kurkuma ?
Kurkuma of geelwortel staat bekend om de felgele kleur die het geeft aan gerechten. Kurkuma geeft een zachte, warme smaak en aroma en de wortelstok wordt in het Oosten gebruikt voor zijn heilzame effecten. Deze gunstige effecten zijn bestudeerd in talrijke domeinen.
 
Wat doet Kurkuma ?
Kurkuma (Curcuma longa) draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. Ook draagt Kurkuma bij tot de ormale leverfunctie, de werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Bovendien heeft onderzoek bij mensen aangetoond dat de natuurlijke krachten van Kurkuma een nieuwe aanpak kunnen zijn bij de ondersteuning van het mentale evenwicht (in periodes van stress, mentale en geestelijke vermoeidheid).
 
Welke gewrichten hebben de meeste ondersteuning nodig ?
Leeftijd, sporten, herhaalde schokken, te hoog gewicht, erfelijke factoren, … kunnen ertoe leiden dat onze gewrichten en pezen een extra ondersteuning goed kunnen gebruiken. Vooral de heup, de knie, de vingers maar ook de schouders en wervelkolom zijn de voornaamste gewrichten die extra aandacht verdienen.

Waarom Kurkuma + Bioperine® (zwarte peper) ?
Zowel het Curcumin C3 Complex® als Bioperine® (piperine uit zwarte peper) zijn gepatenteerde innovatieve producten die voor een optimaal effect zorgen. Bovendien zal de piperine uit zwarte peper de absorptie van Kurkuma verhogen. Dankzij deze unieke samenstelling is de biologische beschikbaarheid bij Curcumed® Bio PQ tot 20 maal hoger dan bij een standaard kurkuma-extract.

Wordt Curcumed® Bio PQ goed verdragen ?
Curcumed® Bio PQ is een natuurlijke substantie en wordt zeer goed verdragen.
Bovendien is de kwaliteit van Curcumin C3 Complex® bewezen in vele wetenschappelijke studies zodat je dit kurkuma-extract met een gerust gevoel kunt gebruiken. Bevat geen suiker, geen zout, geen lactose en geen gluten.

Beantwoordt Curcumed® Bio PQ aan de beste kwaliteit ?
De kwaliteit van de actieve bestanddelen van Curcumed® Bio PQ is streng gecontroleerd en voldoet aan de hoogste normen. Dankzij een optimale aankoopprijs voor de consument, beantwoordt Curcumed® Bio PQ bovendien aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wat is de aanbevolen dagelijkse inname en gebruiksaanwijzing ?
De aanbevolen dagelijkse inname is 1 of 2 tabletten per dag tijdens de maaltijd of volgens medisch advies.
Voor een optimale ondersteuning is het heel belangrijk om Curcumed® Bio PQ dagelijks gedurende langere tijd in te nemen.
Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Curcumed® Bio PQ is niet aanbevolen bij zwangere vrouwen en borstvoeding. Gelieve uw arts te raadplegen bij gelijktijdige inname van ntistollingsmiddelen en bij galobstructie.

Ingrediënten Curcumed Bio PQ

Per tablet: 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa, equivalent aan 32 gram kurkumapoeder 64/1), vulmiddelen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, siliciumdioxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, coating: hydroxypropylmethylcellulose, stabilisator: vernet natriumcarboxymethylcellulose, 5 mg piperine (Bioperine®), bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80, glansmiddel: bijenwas.
€ 33,99
€ 25,49

Laatste reviews en ervaringen met Curcumed Bio PQ

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Resultaten die gevoeld werden: nog niet merkbaar

  Pas begonnen en nog geen oordeel!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Chris

  Er is duidelijk een verbetering. Heel tevreden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed

  maar neem het nog niet lang genoeg in om te kunnen besluiten trekken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Curcumed Bio PQ kopen

Je kan Curcumed Bio PQ van het merk Nutrimed , geproduceerd door NUTRIMED , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma