€ 24,95
€ 23,20
Bespaar 7% (€ 1,75)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Curcufen

Volgende combinatie van krachtige, natuurlijke nutriënten wordt gebruikt in CURCUFEN®:

Curcuma-Boswellia is een innovatieve combinatie van 2 uitvoerig bestudeerde nutriënten die synergetisch werken en bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten(2):
 
1. Curcuma longa extract uit de curcuma-wortelstok: dit is een krachtig antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. De actieve stoffen uit curcuma worden normalerwijze slecht opgenomen in het bloed. In CURCUFEN® wordt gekozen voor maximaal bio-geoptimaliseerde extracten – deze worden sneller en beter (tot 185x) in het bloed opgenomen, waardoor hun werking aanzienlijk verbetert.
 
2. Extract van Boswellia serrata - superieure opname van AKBA: Boswellia serrata helpt om de gewrichten soepel te houden. In CURCUFEN® wordt gebruik gemaakt van het vloeibare NovaSOL®-extract om de opname van Boswellia serrata in het bloed te verhogen. Specifiek onderzoek heeft aangetoond dat de opname van AKBA - het sterkst werkende zuur uit hars van Boswellia serrata - ruim 50x beter opgenomen wordt in vloeibare vorm.

Vitamine C draagt onder meer bij tot de normale collageenvorming voor het behoud van de goede werking van het kraakbeen.

Vitamine D3 – de krachtigste vorm van vitamine D - draagt onder meer bij tot de goede werking van de spieren(1).

Indicatie

Voor spieren, gewrichten en pezen.

CURCUFEN® is een uniek voedingssupplement op basis van Curcuma longa en Boswellia serrata extracten en vitamines D en C. CURCUFEN® maakt gebruik van de revolutionaire NovaSOL® technologie waarbij krachtige extracten opgelost worden in een vloeibare basis. Deze vorm zorgt ervoor dat de actieve stoffen sneller en beter opgenomen worden in het bloed en 24 uur actief blijven, wat de werking aanzienlijk verbetert. CURCUFEN® mag gerust gedurende een lange periode gebruikt worden.

Gebruik van Curcufen

Voor spieren, gewrichten & pezen:
Vanaf 50kg: 2 capsules per dag in 1 inname of zoals aanbevolen door uw arts of apotheker. In te nemen met een glas water - mag met of zonder voedsel ingenomen worden.
 
Als gevolg van ouder worden, intensief sporten of repetitieve fysieke activiteiten kunnen gewrichten en spieren hun soepelheid verliezen. Ook de pezen die de spieren met de botten verbinden kunnen kwetsbaarder worden. De meest gevoelige plaatsen zijn de knieën, de heupen, de rug, de ellebogen en de kleine handgewrichten.

Ingrediënten Curcufen

Samenstelling per 2 capsules
Curcuminoïden 33 mg
Boswelliazuur 66 mg
Vitamine C 54 mg
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 µga

Bijwerkingen van Curcufen

Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen om CURCUFEN® gedurende een langere periode in te nemen. Talrijke studies werden uitgevoerd op zowel het Curcuma extract als het Boswellia serrata extract en die tonen aan dat beide natuurlijke nutriënten zeer weinig bijwerkingen vertonen en langdurig gebruikt kunnen worden, met zeer weinig risico op maagcomplicaties.

Waarschuwing

Er zijn geen data beschikbaar over het gebruik van CURCUFEN® tijdens de zwangerschap / borstvoeding - in geval van twijfel raadpleeg uw arts of apotheker. De aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij aanbevolen door uw arts of apotheker. Vraag medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 24,95
€ 23,20

Laatste reviews en ervaringen met Curcufen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  flexibiliteit

  Regelmatig gebruikt door mijn man in een kuur van 2 opeenvolgende maanden, duidelijke verbetering van knie- en heuppijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  5 van 5 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Spierpijn

  Dit voedingssupplement lijkt na verloop van tijd enige verlichting te bieden bij spier- en gewrichtspijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  NAAR TRIAL

  Een effectieve remedie.

  Was deze beoordeling nuttig?

Curcufen kopen

Je kan Curcufen van het merk Curcufen , geproduceerd door EG nv/sa , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma