Curcudyn 180 Softgels

€ 53,99
€ 43,19
Bespaar 20% (€ 10,80)
Op voorraad
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/04/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Curcudyn

Metagenics Curcudyn 
Kruiden met vitaminen. 

Curcudyn bevat een kurkuma-extract en gemberextracten die bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten. 

Curcudyn bevat ook vitamine D die bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van spieren. 

En vitamine C die bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en van de bloedvaten. 


Gebruik van Curcudyn

2 tot 4 capsules per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Curcudyn

Emulgator: polysorbaat 80, capsule: gelatine en glycerol, kurkuma-extract (curcuma longa L.) gemberwortelextract (zingiber officinale L), ascorbinezuur, kleurstof: ijzerozxide, cholecalciferol. 

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:
- Curcuma longa-extract 105mg 
- Curcuminiden 100mg 
- Vitamine C 16mg 20% RI
- Vitamine D 5mcg 100% RI
- Gemberwortelextract 20mg 
*RI = referentie inname

Waarschuwing

 • Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 • In het geval van gebruik van orale anti-coagulantia is het aangewezen om het gebruik van CurcuDyn te bespreken met de behandelende arts.
 • Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Curcudyn 180 Softgels
€ 53,99
€ 43,19

Laatste reviews en ervaringen met Curcudyn

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  moeilijk thans ten volle te beoordelen vermits ik dit product nog maar een tweetal weken gebruik. Wel positief te benadrukken : prijsverhouding tot aantal gels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEKER 3 WEKEN INNEMEN EN DAN WERKT HET GOED IN OP SPIEREN EN GEWRICHTEN IK NEEM ER 2 PER DAG MOGELIJK MET 4 PER DAG HEB JE VLUGGER RESULTAAT ZEKER EEN AANRADER
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief produkt vooral bij diverse lichamelijke pijnen (rug, gewrichten, pezen, spieren). Gember en curcuma zijn ook aangeraden bij maagstoornissen, maagzweer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het gebruik van Flexofytol als curcuma drager wilde ik eens overschakelen op Curcudyn 180 softgels. Het geeft niet veel verschil al zal dit pas duidelijk worden na een poos gebruik. Had er ook veel goeds over gehoord. Dus wait and see.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nu al ruimere tijd en ben er best tevreden van. Een natuurlijk antibioticum en helpt mij om gewrichtspijnen onder controle te houden op natuurlijke wijze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  CurcuDyn heb ik in navolging van andere producten op basis van curcuma sinds februari ingenomen. Het is de bedoeling om de beweeglijkheid van mijn gewrichten hiermee in goede conditie te houden. Het stemt mij tevreden, om geen bijverschijnselen te ervaren. Tevreden klant; prijsvoordelige verpakking van 180 softgels!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog maar pas gekocht op doktersadvies, de tijd is te kort om reeds resultaten vast te stellen, maar de huisarts is toch de best geplaatste persoon om de werking van een produkt te kennen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu reeds ongeveer 2 jaar Curcudyn omdat ik regelmatig aanvallen van artrose krijg in enkele vingers & polsen, dit op aanraden van mijn huisdokter, met goed resultaat !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze curcudyn softgels neem ik preventief tegen ontstekingen van mijn gewrichten waar ik vroeger last van had , ik vermoed dat ik na een gebruik van verschillende weken mij veel soepeler voel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn reumatoloog raadde mij curcudyn aan;ik heb meteen een grote handige verpakking genomen.Ik heb helemaal geen maagproblemen,ik slik de softgels gemakkelijk door, en geen hindelijke bijwerkingen! met water
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben echt tevreden over het product, mijn gewrichten voelen soepeler aan, het werkt ook positief in op mijn stoelgang. Wel jammer dat de pillen zo groot zijn, het is niet simpel om die in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prachtig product, goede resultaten en makkelijk te gebruiken om van al de voordelenen can curcuma en Gember te kunnen genieten. Anders was het steeds een hele poespas om dit zelf te mengen en nu. Prachtig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 tal weken gebruik toch minder pijn,helpt dus in mijn geval!De bestelling en de levering zoals vermeld op site.Prijs ook een meevaller door korting bij bestelling!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product besteld voor mijn vrouw. Had problemen met gewrichten, en voelt na de begindosis van 2X2 per dag, nu nog 2X1 per dag, een flinke verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over het product kan ik niets vertellen gezien me dat werd voorgeschreven door mijn huisarts. De levering was correct en op het beloofde moment. Dus daarover niets dan lof.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voedingssupplement op basis van kurkuma en gember. Ideaal voor soepele spieren en gewrichten! Het wordt tevens zeer goed opgenomen door het lichaam. Aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over het product zijn we zeer tevreden. De levering gebeurde niet de volgende dag, maar was wellicht te wijten aande vervoerdienst zelf. Anders zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik reclame hiervan had gezien, dacht ik deze eens te proberen ipv MetaRelax. Totnutoe ben ik er tevreden over. Ik neem Curcudyn nu een 3-tal weken en mijn gewrichten zijn 's morgens bij het opstaan al niet meer zo stijf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top !!! Ik gebruikte reeds andere merken maar CurcuDyn bevalt me best van al. Daarbij doe ik dagelijks ook nog curcuma als kruid samen met zwarte peper op mijn groenten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aan te bevelen voedingssupplement voor eenieder die preventief kraakbeen en gewrichtproblemen wenst voor te zijn. En bij Farmaline geen zoek en navraag problemen in de biowinkels, vandaag bestelt morgen geleverd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Had gedacht na enkele aanbevelingen dat dit een wondermiddeltje was, maar voor mij doet het jammer genoeg niets. Kan natuurlijk aan mezelf liggen. Vandaar toch 3 sterren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb problemen met mijn gewrichten en mijn kraakbeen is aangetast. Mijn osteopaat raadde me deze pillen aan. Ik heb veel minder pijn. Ik neem er dagelijks 3 voor de ontsteking tegen te gaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik dit neem kom ik met de helft van mijn normale medicatie toe, dus het helpt wel om de ontstekingen te verminderen. Blij ! Metagenics is een verantwoord en onderbouwd supplement waar ik vertrouwen in heb, was op aanraden van mijn apoteker.

Curcudyn kopen

Je kan Curcudyn van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Curcudyn of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Welzijn