€ 3,50
€ 2,63
Bespaar 25% (€ 0,87)
Promotie 25% korting
Credophar Luizenkam Wit 1 stuk
€ 3,50
€ 2,63

Laatste reviews en ervaringen met Credophar Luizenkam Wit

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Simpel maar goed

  Ik haalde deze in huis daar wij dit niet hadden. Onze dochter gaat naar het kinderdagverblijf, waar je maar nooit weet... Ik nam de witte omdat de luizen op zich donker zijn. Deze kam heeft 2 zijden en is makkelijk in gebruik. Best wel eerst de kindjes hun haren kammen vooraleer met deze kam, anders is dit pijnlijk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ideaal voor wat het dient

  Het kleur is echt gemakkelijk, omdat je hierop de luizen echt goed ziet zitten. De kam ligt ook goed in de hand, waardoor het ook gemakkelijk is om dit lange tijd te gebruiken om van een meisjes het volledige haar te doorkammen. Na lange tijd gebruiken gaan de fijne beentjes wel wat krom gaan staan. Alles is ook zodanig fijn. Maar voor hetgeen het kost heb ik een reserve in de kast liggen...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Luizenkam

  De luizenkam is wit wat ervoor zorgt dat je de luizen snel kan zien zitten in de kam. Na enkele keren te gebruiken staan enkele tanden van de kam open waardoor er luizen kunnen ontsnappen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Credophar Luizenkam Wit kopen

Je kan Credophar Luizenkam Wit van het merk Credophar , geproduceerd door CREDOPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen