€ 19,95
€ 16,96
(€ 8,48 / 100 g)
Bespaar 15% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Crave & Satisfy Dieetproteïnen Frangipane

Dit voedingssupplement op basis van hoogwaardige proteïnen is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gematigd of streng proteïnedieet. Deze langzaam verteerbare melkeiwitten onderdrukken langdurig de honger en beschermen de spiermassa.

Indicatie

Proteïnedieet

Gebruik van Crave & Satisfy Dieetproteïnen Frangipane

Vul een glas met één portie (ongeveer 5 volle koffielepels) en voeg er 200 ml koude vloeistof aan toe (magere melk of een combinatie van melk en water). Even roeren en vijf minuten laten rusten. We raden aan om bij een opkomende honger 1 tot 2 porties vóór, ter uitstel van of na een maaltijd te drinken.

Ingrediënten Crave & Satisfy Dieetproteïnen Frangipane

Calcium Caseinaat A, Smaakstof: Aroma’s, Vitaminen- en Mineralenmix, Kleurstof: Curcumine (E100), Zoetstof: Sucralose (E955).

Waarschuwing

We bevelen personen met gezondheidsproblemen, zwangere vrouwen, bejaarden en iedereen die met succes een dieet wenst te volgen aan om een diëtist, arts of specialist te raadplegen en zich goed te laten informeren. Dit product niet consumeren wanneer blijkt dat bij aankoop de verzegeling ontbreekt. Op een droge, koele (5°C tot 25°C) en donkere plaats bewaren. Na elk gebruik het deksel goed sluiten. Na opening 8 weken houdbaar. Uit de buurt van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Het is belangrijk voldoende vloeistof op te nemen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 19,95
€ 16,96
(€ 8,48 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Crave & Satisfy Dieetproteïnen Frangipane

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Verschrikkelijk. De smaak is slecht, het ziet eruit als gips. Het product lijkt aantrekkelijk in termen van samenstelling, omdat het weinig calorieën bevat en veel eiwitten. Maar ik kon het niet drinken, 17 euro in de prullenbak voor mij. Niets te maken met andere milkshake-eiwitten die op deze site komen en die veel beter te proeven en net zo effectief zijn

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Zeer goed om af te slanken! Hongeronderdrukkend en verzadigend effect, de smaak is middelmatig, maar we hebben niets zonder iets, er zijn goede ingrediënten. Kortom, aan te bevelen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Heerlijke smaak. Gebruik dit steeds als vieruurtje wanneer ik steeds een drang krijg naar zoetigheden (taartjes, etc.). Ideale eetlustremmer, blijkbaar omdat er geen fructose (suiker) in zit. Een perfecte hongerstiller bij moeilijke momenten!

  Was deze beoordeling nuttig?

Crave & Satisfy Dieetproteïnen Frangipane kopen

Je kan Crave & Satisfy Dieetproteïnen Frangipane van het merk Crave & Satisfy , geproduceerd door CYTUS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Specifieke Dieetvoeding of via de volgende categorie:
Afslanken > Hongerstillers
Afslanken > Proteïnedieet
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Proteïnerijke preparaten