Cranberola Urinair Comfort Promopack 70 capsules

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 20,45
€ 17,38
Bespaar 15% (€ 3,07)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Cranberola Urinair Comfort Promopack

Cranberola 36mg is een voedingssupplement op basis van veenbessen, druiven en heide die voor een toevoer van 36 mg totale proanthocyaniden (PAC) per dag zorgen.

Veenbessen, kleine rode bessen met een zure smaak die op Noord-Amerikaans moerasland worden gekweekt en internationaal beter gekend zijn onder de naam 'Cranberry'. De heilzame invloed ervan op bepaalde urineproblemen werd al lang geleden - nog voor de ontdekking van antibiotica - vastgesteld door Amerikaanse artsen die ze zonder schroom aan hun patiënten met urineproblemen voorschreven.

Druiven zijn de vruchten uit de wijngaard, een van 's werelds meest geteelde vruchten. Ze bevorderen de bloedsomloop en stimuleren de afvoer van toxines.

Struikheide is een dichtbegroeide heester met vertakte stengels die op de zeekliffen, in de Landes en in heldere bossen met verarmde grond groeit. Aan het eind van de zomer leven die plaatsen op door de mauvetinten van de heidebloemen. In de fytotherapie bevordert struikheide, die van zodra hij in bloei komt wordt geplukt, de afvoerfuncties van het organisme ter hoogte van de urinewegen.

Indicatie

Comfort tijdens het urineren.
Bevordert de afvoer ter hoogte van de urinewegen.

Gebruik van Cranberola Urinair Comfort Promopack

Het is aangeraden 1 capsule ‘s morgens en 1 capsule ‘s avonds met een groot glas water te gebruiken. Drink veel gedurende de hele dag, minstens anderhalve liter water.

Ingrediënten Cranberola Urinair Comfort Promopack

Poeder cranberry (Vaccinium macrocarpon, geconcentreerd sap, magnesium hydroxide) 50%, of 250 mg per capsule, extract van rode wijnstok (Vitis vinifera) 23%, of 115 mg per capsule. Totaal: 36 mg PAC (proanthocyanidinen) per dag. 5 mg PAC door DMAC.
2 capsules bevatten 36 mg PAC.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 20,45
€ 17,38
Product niet verkrijgbaar

Cranberola Urinair Comfort Promopack kopen

Je kan Cranberola Urinair Comfort Promopack van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Urinaire Ongemakken
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties