€ 14,18
€ 10,92
Bespaar 23% (€ 3,26)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Hartmann Cosmopor E Steriel Verband 7.2 x 5cm 900870

Cosmopor E steriel is een hypoallergeen zelfklevend wondverband uit zacht dragervlies met een wondkussen en een niet-inklevend netje als wondbedekking; huidvriendelijk door synthetische rubber kleeflaag.

Indicatie

Voor postoperatieve wondverzorging, maar ook voor steriele behandeling van kleine verwondingen, bv. bij eerste hulp; bij patiënten met een gevoelige huid.
€ 14,18
€ 10,92

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann cosmopor e steriel verband 7.2 x 5cm 900870

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De kwaliteit / sterkte is teleurstellend t zijn of de originele niet of ze hebben de stof / kwaliteit veranderd waardoor ze helemaal anders zijn dan degene die ik gewend was
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig in gebruik en scherpe prijs. kleven ook niet in de wonde en zijn prima van formaat. Met de korting van Farmaline is de prijs ok . prima kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede prijs/kwaliteitverhouding, mooie prijs voor 50 stuks ! Elasticiteit is handig om de pleisters aan te brengen en dus heel handig voor bv. ellebogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De verbanden van Hartmann Cosmopor heb ik in huis in verschillende formaten. Steriel verband, handig individueel verpakt. Een must in elke huisapotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit was wat we nodig hadden aan een goeie prijs , zal ik aanraden aan familieleden , vrienden en kennissen , houden zo zou ik zeggen , goed bezig bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Goede verzorging. Kleeft heel lang op de wonde. Kleeft niet in de wonde. We zullen dit nog opnieuw kopen in de toekomst. Heel content van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima artikel voor een heel prima prijs, heel voordelig 50 stuks, is heel goed bij het verzorgen van wonden, bijvoordeeld brandwonden, wel regelmatig vernieuwen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal als vervanger van een gewone pleister. Er kan geen vuil onder omdat ze rondom kleven. Ze worden hier met een markeerstift versierd voor de kids en ze vinden het super
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combineert tegelijkertijd verband (kompres) en pleister, dus tegelijkertijd snel en helemaal steriel. Handig om in je apotheekkast te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pleisters blijven goed zitten, ook op delen van het lichaam die veel bewegen zoals een voet. Ze irriteren niet, al kan het nuttig zijn om af en toe de wonde eens wat open te laten.

Hartmann Cosmopor E Steriel Verband 7.2 x 5cm 900870 kopen

Je kan Hartmann Cosmopor E Steriel Verband 7.2 x 5cm 900870 van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Verbanden