€ 5,99
€ 4,31
(€ 10,78 / 100 g)
Bespaar 28% (€ 1,68)
Promotie 28% korting

Omschrijving van Corega Free Kleefcrème

Corega Free Kleefcrème biedt een sterke houvast, goede afdichting en comfort. Het extra voordeel is dat de Corega Free geen kleur- en smaakstoffen bevat. Daarnaast beïnvloedt de neutrale smaak van de Free variant de smaak van uw eten niet. Corega kleefmiddelen houden de gebitsprothese goed op zijn plaats en bieden een zacht kussen voor het tandvlees.

Ingredienten
Calcium/Sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose-gum, Paraffinum liquidum,
Zonder zink.

Gebruik
Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid. Al u teveel gebruikt kan dat voor lekken zorgen. U zult waarschijnlijk eerst een paar keer moeten proberen voordat u de juiste hoeveelheid kent. Een keer per dag aanbrengen zodat de gebitsprothese stevig blijft zitten. Als u het product meer dan een keer per dag moet aanbrengen, neem dan contact op met uw tandspecialist.
Aanbrengen: Een keer per dag in kleine hoeveelheid zoals op de verpakking is afgebeeld aanbrengen op een droge en schone gebitsprothese. Spoel uw mond, duw de gebitsprothese op zijn plaats, houd het goed vast en bijt zodat het stevig vastzit.
Verijderen: Spoel uw mond met water water en verwijder dan voorzichtig de gebitsprothese. Verwijder restanten van het kleefmiddel van de prothese en uit uw mond met warm water en een zachte borstel.

Om te vermijden dat het uiteinde verstopt raakt dient u de dop en de tuit droog te houden.

Contra-indicatie
Sommige mensen kunnen allergisch of gevoelig zijn voor dit product. Als u een allergische reactie krijgt of ongemak ervaart, stop dan onmiddelijk met het gebruik.

Waarschuwing
Het is mogelijk dat u kleine hoeveelheden van dit product bij gebruik zoals voorgeschreven, inslikt. Dit is niet schadelijk.

Gebitsprotheses die niet goed passen kunnen uw gezondheid beinvloeden. 
Breng regelmatig een bezoek aan de tandarts om te controleren of uw gebitsprothese nog goed zit.

Indicatie

Voor mensen met een gedeeltelijke of complete gebitsprothese

Gebruik van Corega Free Kleefcrème

Aanbrengen op gereinigd en droog kunstgebit in 3 strookjes, in de mond plaatsen en stevig aandrukken.

Ingrediënten Corega Free Kleefcrème

Poly(methylvinylether/maleinezuur)natrium-calcium gemengde zouten, Petrolatum, Cellulosegom, Paraffine liq., Propylparaben, Cl 45430.

€ 5,99
€ 4,31
(€ 10,78 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Corega Free Kleefcrème

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  corega à conseiller

  Très bon produit très efficace .Colle très bien et tient toute la journée.Je l'ai déjà conseillé à plusieurs personnes qui en sont très contents. Je continuerai à conseiller ce produit à toute mes connaissances et amis susceptible d'en avoir besoin.Le prix est très compétitif et le fait de le recevoir chez soi est vraiment très pratique. Je les commande par deux afin d'avoir toujours une réserve chez moi. Je suis très heureuse de pouvoir profiter de ce service.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede Kleefkracht

  Prima product met een efficiënte werking

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  goede kleefcreme

  redelijke goede kleefcreme al is de corega max nog beter om te kleven maar die gaat moeilijker van je gebitje af altijd heel stevig poetsen met een harde tanden borstel

  Was deze beoordeling nuttig?

Corega Free Kleefcrème kopen

Je kan Corega Free Kleefcrème van het merk Corega , geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen