€ 5,99
€ 4,91
Bespaar 18% (€ 1,08)
Promotie 18% korting

Omschrijving van Corega Anti-Bacterie Reinigingstablet

Corega® Anti-Bacterium voor tandprotheses vernietigt 99,9% van de geur-veroorzakende bacteriën * en helpt hardnekkige vlekken te elimineren en de vorming van tandplak te verminderen (indien gebruikt volgens het aanbevolen gebruik), voor een tandprothese sprankelend van reinheid en frisheid zodat je dichter bij de mensen van wie je houdt kunt zijn.
 • Elimineert meer ziektekiemen dan een tandpasta. *
 • Diep reinigen om het herstel van de oorspronkelijke kleur van de prothese te bevorderen (wanneer het product wordt gebruikt volgens de aanbevelingen van gebruik). Elimineert 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën op basis van laboratoriumtests *.
 • Wanneer het product wordt gebruikt volgens de aanbevelingen voor gebruik, helpt het tandplak en hardnekkige vlekken te verminderen.
 • Respect voor de componenten van de tandprothese.
* alleen in baden, volgens laboratoriumtests.

Indicatie

Reinigingstabletten voor de tandprothese.

Ingrediënten Corega Anti-Bacterie Reinigingstablet

Actieve reinigingsingrediënten: Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Percarbonate FB, Sodium Lauryl Sulfoacetate

€ 5,99
€ 4,91

Laatste reviews en ervaringen met Corega Anti-Bacterie Reinigingstablet

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Proper

  Ik reinig mijn opbeetplaatje met dit product. Hiermee heb ik het beste resultaat en is alle aanslag van het plaatje verwijderd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nuttig en gemakkelijk in gebruik

  Aanbevolen door orthodontist en na gebruik door mijn tiener goedgekeurd. Reinigt de beugel heel grondig en ongelofelijk nuttig wat betreft hygiëne als dagelijks ritueel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Positief

  Doeltreffend.....correcte prijs....vlotte levering

  Was deze beoordeling nuttig?

Corega Anti-Bacterie Reinigingstablet kopen

Je kan Corega Anti-Bacterie Reinigingstablet van het merk Corega , geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen